Strecurătoare cu trape mobile

strecuratoare cu trape mobile

Strecurătoarea cu trape mobile pentru servire sau golire este o idee destul de interesantă pentru un obiect foarte util în bucătărie, dar scutit de regulă de inovaţii. Practic după scurgerea lichidului, pastele făinoase sau ce alte alimente tocmai am strecurat, pot fi mutate din strecurătoare prin simpla deschidere a celor două trape acţionate comod de sub mânere. Sau putem doza conţinutul direct în farfurii, rapid şi comod. Pentru porţii mai mici, putem deschide o singură trapă.


Poate fi avantajoasă când mutarea conţinutului se face într-o oală având diametrul mai mic decât strecurătoarea, caz în care clasica golire prin răsturnare este dificilă datorită tendinţei conţinutului de a se revărsa pe lângă. La servirea directă în farfurii, metoda aceasta este mai rapidă şi totodată afectează mai puţin integritatea estetică a alimentelor decât servirea cu lingura sau polonicul. Mie îmi place mai mult pentru primul motiv, întotdeauna la mutarea conţinutului din strecurătoare în alt vas având şanse reale ca o parte să ajungă pe jos.

strecuratoare cu trape mobile

Strecurătoarea cu trape mobile are capacitatea de 4,5 litri, iar materialul din care este fabricat permite spălarea ei în maşina de spălat vase. Fiecare gospodină va trebui să decidă singură dacă îi este de ajutor această strecurătoare sau nu. Mie îmi este greu să dau un verdict categoric. Dacă hotărâţi că vă doriţi una, o găsiţi pe amazon.com

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress