Reduceri şi promoţii electrocasnice

reduceri si promotii

Reducerile şi promoţiile sunt foarte căutate la momentul cumpărării aparatelor electrocasnice. Valoarea electrocasnicelor fiind de obicei mare, orice procent de reducere din preţ se simte la buzunar.

Pentru a veni în întâmpinarea celor care caută cel mai mic preţ, am hotărât să centralizez pe această pagină reducerile, promoţiile şi campaniile de lichidare de stoc din principalele magazine româneşti de electrocasnice. Pagina este actualizată zilnic, chiar de mai multe ori pe zi când este necesar.

Aici veţi găsi şi coduri de reducere când vor fi disponibile. Primesc periodic coduri de reducere valabile pentru o gama largă de produse, dar până în prezent nu am folosit niciodată unul. Pur şi simplu nu s-a nimerit să am un cod de reducere valabil atunci când aveam de cumpărat ceva. Publicându-le poate vor fi de folos celor care au nevoie de ele.

Pentru reduceri mari de preţ urmăriţi cu atenţie secţiunea de resigilate de la eMAG, unde tot timpul sunt reduceri importante la o gamă foarte variată de produse.

Pe cât posibil voi filtra promoţiile înşelătoare. Cu toate acestea recomand să verificaţi preţul în mai multe locuri înainte de face comanda. Este posibil ca în alte magazine fără nici o reducere produsul să fie mai ieftin decât într-un magazin în care este la promoţie.


Sigla eMAG logo

Reduceri, promoţii şi coduri de reducere eMAG


Sigla Kitchen Shop logo

Reduceri Kitchen Shop


  • Reduceri de 30% la aparatul de sifon Jet SodaStream. Clic aici pentru detalii.
  • Reduceri de până la 39% la electrocasnice Petra. Clic aici pentru detalii.
  • Reducere de 34% la storcătorul de fructe slow juicer Petra, preţ promoţional 479 lei (preţ vechi 725 lei). Vezi aici.
  • Cumpără orice aparat de făcut sifon SodaStream Play sau Source şi primeşti gratuit un set de 2 sticle SodaStream. Promoţie valabilă în limita stocului disponibil. Detalii aici.
  • Reducere 15% la colecţia de vase de bucătărie Emile Henry. Vezi oferta completă aici.
  • Reduceri pentru diverse ustensile de bucătărie, vedeţi lista produselor aici.

Sigla Adevarul Shop logo

Reduceri şi promoţii Adevărul Shop


Toate promoţiile de la Adevărul Shop le puteţi vedea centralizate pe această pagină. Pentru a găsi mai uşor ceea ce căutaţi, selectaţi categoria care vă interesează.Sigla Flanco logo

Reduceri şi promoţii Flanco


  • reduceri de până la 40% la toate televizoarele Philips (promoţie valabilă până la 18.07.2015). Vezi oferta aici.
  • reduceri de până la 400 lei la noua gamă de televizoare Sony. Vezi produsele participante.Sigla Led One logo

Reduceri şi promoţii LED ONE


Vedeţi produsul zilei şi pagina de reduceri (-25% în luna iulie) de pe siteul LED ONE dacă sunteţi în căutarea unor soluţii de iluminat cu LED, ca de exemplu: lămpi sau becuri LED, spoturi LED, proiectoare cu LED, panouri sau benzi LED, tuburi neon LED şi accesorii pentru iluminat economic cu LED-uri.

Facebooktwitter
Powered by WordPress