De’Longhi Magnificent Gold, ediţie specială

De'Longhi 1 milion

Producătorul italian de electrocasnice De’Longhi a atins în luna martie a anului curent cifra de un milion de espressoare automate vândute pe piaţa din Germania. De’Longhi a intrat pe piaţa germană în anul 2004 cu aparatul Magnifica ESAM 3000. În numai 5 ani, în 2009, firma a devenit lider de piaţă pe segmentul aparatelor pentru preparat băuturi pe bază de cafea, cu vânzări aproape la fel de mari ca următorii doi clasaţi la un loc.

Pentru a marca evenimentul, De’Longhi a comercializat espressorul Magnifica ESAM 3000 la un preţ special timp de o lună şi a oferit un discount aniversar de 10 procente şi pentru alte espressoare automate participante la promoţie. Tot în cinstea evenimentului a fost lansată o serie limitată de numai 400 de bucăţi de espressoare Magnificent ESAM 3000 aurii.

Espressoarele din această ediţie specială aniversară au fost comercializate printr-o formă de licitaţie. Cei care doreau să intre în posesia unui Magnificent Gold trebuiau să trimită o ofertă de preţ, la final fiind selectate ofertele cele mai mari. Banii obţinuţi pe această cale au fost donaţi unei fundaţii care se ocupă de ajutorarea copiilor străzii, a copiilor abandonaţi în casele de copii, a copiilor bolnavi de cancer sau leucemie etc. Comunicatul de presă integral privind evenimentul poate fi citit aici.

De'Longhi Magnificent Gold

De’Longhi este prezentă în România atât prin produsele sale, în special cele de pe segmentul aparatelor de cafea, cât şi ca producător. La începutul anului 2012 De’Longhi a preluat fabrica Nokia din Cluj, urmând ca aici să înceapă producţia de electrocasnice sub celebra marcă italiană.

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress