Elicent Elegance – ventilator de baie super performant

Ventilator de baie performant

Ventilatorul elicoidal Elicent Elegance este fabricat în Italia de către una dintre cele mai mari companii de sisteme de ventilaţie din lume. Elicent Elegance este un ventilator de baie care poate refula aerul din încăpere direct în exterior sau în tubulatură, putând fi folosit pentru ventilarea continuă sau intermitentă. Se instalează pe perete sau în tavan şi este extrem de eficient pentru ventilarea aerului poluat din încăperile rezidenţiale şi comerciale de mică şi medie dimensiune.

Elicent Elegance este un ventilator de baie cu design modern, având panou frontal şi dispune de aspiraţie perimetrală, iar profilul este studiat pentru îmbunătăţirea performanţei fluidodinamice a produsului. Ventilatoare de baie Elegance sunt prevăzute cu deflectoare anti-turbulenţă (brevet Maico) care optimizează performanţele şi favorizează o percepţie omogenă a frecvenţei sonore, fiind un ventilator silenţios.

Seria de ventilatoare Elegance este formată din 3 modele (Ø100, Ø120 şi Ø150) şi 6 versiuni, pentru un total de 18 produse. Toate ventilatoarele Elegance au clapetă anti-retur inclusă, cu ajutorul căreia se evită pătrunderea din exterior a aerului şi sunt disponibile atât cu timer, cât şi cu 2 viteze sau cu senzor de umiditate.

Ventilatoarele casnice Elicent au 5 ani garanţie, debit de aer mare, nivel de zgomot redus, putere consumată mică, iar ventilatorul poate fi pornit/oprit din întrerupător.

Ventilatorul de baie Elicent Elegance dispune de:

  • motor Long Life dotat cu rulmenţi cu bile, care asigură o funcţionare continuă fără probleme timp de 30.000 ore;
  • grad de protecţie împotriva jeturilor de apă;
  • este dublu izolat (ventilatorul nu necesită legare la împământare) şi este realizat în conformitate cu normele CEI EN 60335-2-80, B.T. 2006/95/CE, EMC 2004/108/CE;
  • debit de aer mare, nivel de zgomot redus şi putere consumată mică.

Produsele Elicent pot fi achiziţionate de pe site-ul www.intax.ro sau de la partenerii autorizaţi.

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress