SensoGlove, mănuşa de golf digitală

manusa de golf digitala

SensoGlove este un accesoriu inedit pentru iubitorii golfului. Este vorba despre o mănuşă din piele de bună calitate, care are înglobate o serie de senzori de presiune în diverse puncte cheie. Datele culese de aceşti senzori sunt prelucrate de minicalculatorul de pe partea superioară a mănuşii şi afişate pe ecranul acestuia. În cazul în care analiza arată că nu ţineţi corect crosa de golf în mână, mănuşa semnalizează acest lucru atât optic cât şi audio, printr-un sunet discret. Este de ajutor în momentele cheie când din cauza concentrării sunteţi tentaţi să strângeţi crosa mai tare decât este necesar pentru obţinerea unei lovituri perfecte.


manusa de golf digitala

Dispozitivul se află pe piaţă de mai mulţi ani, în prezent fiind la cea de-a doua generaţie. Îmbunătăţiri au fost aduse duratei de viaţă a bateriei, sensibilităţii senzorilor şi acurateţea calculelor, datele de pe senzori fiind citite de 80 de ori pe secundă iar feedback-ul oferit este în timp real. Partea electronică este rezistentă la umezeală şi la transpiraţie, iar alimentarea se face cu baterii standard de ceas de mână, durata de viaţă a unei baterii fiind de cel puţin 80-100 de ore de joc. Afişajul cu cristale lichide are diagonala de 3 centimetri. Minicalculatorul electronic este detaşabil, fără el mănuşa putând fi utilizabilă ca orice mănuşă normală de golf. Construcţia modulară permite şi reducerea costurilor, putându-se achiziţiona în caz de nevoie separat doar mănuşa sau doar calculatorul de schimb.

Este disponibilă în diverse mărimi, pentru bărbaţi şi femei, atât pentru mâna dreaptă cât şi pentru cea stângă. Se pot utiliza ca pereche, pentru controlarea presiunii exercitate de către ambele mâini. Informaţii suplimentare pot fi găsite pe siteul oficial al produsului, sensoglove.com.

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress