Suport „antigravitaţional” pentru sticle de vin

suport antigravitational pentru sticle de vin

Această sticlă de vin pare să plutească într-un mod magic deasupra mesei, fiind oprită din ascensiune doar de lanţul metalic înfăşurat în jurul gâtului. Sau cel puţin aceasta este impresia produsă de iluzia optică creată de acest ingenios suport pentru sticle de vin. În realitate zalele cromate ale lanţului sunt sudate între ele, iar greutatea sticlei aduce ansamblul la un echilibru stabil, dar într-o poziţie care va impresiona oaspeţii din jurul mesei.

Dispozitivul poate fi utilizat cu orice format normal de sticle de vin, nefiind critice dimensiunile sau volumul acestora. Poate fi un cadou inedit pentru orice iubitor de vinuri, o alternativă la clasicele tirbuşoane, cărţi de specialitate etc. Suportul este livrat într-un ambalaj potrivit pentru cadouri. Poate fi achiziţionat în România de la magazinul Smuff.

suport lant antigravitational sticle vin

Inspirat de succesul suportului antigravitaţional din zale de lanţ, a fost creat un model similar, cel puţin la fel de impresionant, dintr-o bucată de frânghie textilă. Un capăt al frânghiei este înnodat în jurul gâtului sticlei de vin, în timp ce celălalt capăt atârnă pe tăblia mesei, sticla parcă plutind deasupra. Se poate cumpăra de pe Amazon UK sau, în România, de la FunGift.

suport coarda antigravitationala sticle vin

O a treia versiune a suportului este creat din lemn, iar aspectul elegant al acestuia este subliniat de îmbrăcămintea din piele naturală. Deşi de o formă mai simplă, tot are darul de a crea iluzia că trebuie să fie undeva un fir invizibil care susţine întregul ansamblu deasupra mesei. Poate fi cumpărată tot de la Smuff.ro, fiind cea mai ieftină alegere dintre cele trei variante de suport de sticle de vin.

suport piele antigravitationala sticle vin

Facebooktwittergoogle_plus
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress