Hotă decorativă lustră ceramică

Hota de bucatarie lustra

Căutând hote decorative pentru bucătării mici, mi-a atras atenţia gama de hote Skyloop Ceramic de la producătorul spaniol Pando. Acestea nu sunt destinate unor bucătării mici în înţelesul românesc al cuvântului, ci unor bucătării cu insulă centrală cu suprafaţă de gătit mai micuţă. Cu toate acestea au câteva caracteristici inedite, care mi-au atras atenţia.

Hotele Skyloop Ceramic sunt hote cu recirculare, de formă rotundă, agăţate de tavan asemenea unei lustre de iluminat. De fapt la prima vedere chiar asta şi par a fi, lustre de tavan, atât datorită formei generale, cât şi a inelului de iluminare LED cu puterea de 20 waţi.

Nu numai forma lor este interesantă, dar şi materialul din care sunt construite aceste hote. După cum şi numele lor o sugerează, hotele de bucătărie Skyloop Ceramic au corpul exterior din ceramică. Este ceva inedit, fiind foarte rare aparatele electrocasnice care folosesc materiale tradiţionale, precum ceramica. Ca şi paletă coloristică, ele sunt disponibile în patru variante coloristice superbe: alb, argintiu, auriu şi culoarea cuprului.

Diametrul exterior al hotei ceramice este de 69 cm, fiind recomandată pentru plite cu dimensiunile de până la 60×60 cm. Se poate monta la o distanţă de maxim 120 cm de tavan, aspect de avut în vedere în eventualitatea unei bucătării cu tavan foarte înalt. Deşi este puţin probabil ca o bucătărie micuţă să aibă tavanul prea înalt.

Sistemul de iluminare LED de formă inelară asigură o lumină excelentă pe suprafaţa de lucru, uniformă şi fără umbre deranjante. Comanda funcţionării hotei şi a sistemului de iluminat aferent se realizează cu ajutorul unei mici telecomenzi. Filtrul de grăsime este din inox, lavabil bineînţeles, iar filtrul pentru eliminarea mirosurilor neplăcute este de tip FCA, cu carbon activ.

Hotele de bucătărie marca Pando nu sunt disponibile în magazinele româneşti de electrocasnice. Însă deoarece comunitatea românilor din Spania este mare şi mulţi dintre noi avem pe cineva acolo, posibilităţile de procurare a unor produse spaniole sunt mai accesibile decât în cazul celor din alte ţări.

Pentru mai multe detalii, vizitaţi pando.es

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress