Difuzorul de arome Stadler Form Jasmine

Difuzorul de arome Stadler Form Jasmine

Difuzorul de arome Stadler Form Jasmine

Cu un aspect discret şi având posibilitatea de a emite un parfum subtil, acesta este difuzorul de arome Jasmine de la Stadler Form! Jasmine poate fi un cadou reuşit fiind în acelaşi timp şi un obiect de design!

Elveţienii de la Stadler Form au creat difuzorul de arome Jasmine care, cu ajutorul tehnologiei cu ultrasunete, combină apa cu uleiuri esenţiale atent alese şi răspândeşte arome în întreaga încăpere sub forma unui abur fin. Jasmine dispune de un dispozitiv de arome cu o capacitate de 100 ml şi funcţionează cu o singură umplere a dispozitivului în 21 de ore. În momentul în care rezervorul este gol, aparatul se opreşte automat. De asemenea difuzorul de arome Jasmine oferă posibilitatea de a funcţiona atât continuu cât şi la interval de 10 sau 20 minute.

Aromoterapia este un ajutor de nădejde în diminuarea stresului, fiind un procedeu care foloseşte simţul mirosului pentru a ajuta la îmbunătăţirea stării de spirit, reducerea stresului şi menţinerea unui tonus general pozitiv.

Jasmine are un design modern ÅŸi elegant ÅŸi este disponibil în 4 variante de culori – alb, negru, lime ÅŸi bronze – astfel încât poate fi integrat cu uÅŸurinţă în orice încăpere.

Jasmine poate fi folosit împreună cu uleiurile esenţiale 100% naturale şi ecologice de la Stadler Form: Relax, Refresh şi Revive.

Difuzorul de aromă Stadler Form Jasmine a câştigat la New York premiul pentru cel mai bun design, din categoria „Electrocasnice pentru casă”, acordat de International Housewares Design Awards ÅŸi la Chicago premiul Good Design, considerat cel mai prestigios premiu de design care poate fi câştigat de către un produs.

Difuzoarele de aroma Jasmine sunt disponibile pe www.stadlerform.ro

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress