LG Artcool Stylist Inverter V, cel mai subţire aparat de aer condiţionat

Aparat aer conditionat LG subtire silentios

Aparatele de climatizare evoluează constant ca şi performanţe, dar cam bat pasul pe loc din punct de vedere al designului. Aceleaşi unităţi interioare ca nişte cutii lungi, monotone, care cu greu se integrează într-o locuinţă modernă. Cu o excepţie: seria de aparate de aer condiţionat Artcool Gallery, lansate de către LG în 2001. Serie care acum este reîmprospătată prin lansarea noului Artcool Stylist Inverter V, una din cele mai subţiri clime de pe piaţă.

Unitatea interioară ultra-slim a acestui aparat de climatizare seamănă mai degrabă cu un obiect de artă modernă decât cu un aparat electrocasnic tradiţional. Pentru aspectul său a fost răsplătit cu premiul iF Design Award 2014. Un cerc mare, luminos, defineşte eleganţa unităţii de formă pătrată. Telecomanda rotundă, cu ecran touch color se completează şi ea cu designul avangardist.

Culoarea luminii LED a cercului ne indică regimul de funcţionare al aparatului de aer condiţionat, respectiv răcire, recirculare sau încălzire. Sau, dacă dorim, putem alege noi nuanţa dorită din telecomanda climei, pentru ca culoarea luminii să se potrivească ambianţei momentului.

LG Artcool Stylist are grosimea de numai 121 mm, fiind cu 25 mm mai subţire decât versiunile precedente. Aerul condiţionat este emis pe trei laturi, respectiv pe ambele laterale şi jos, pentru a învălui întreaga încăpere cu o briză calmă, răcoroasă.

Nivelul de zgomot al unităţii interioare este de numai 19 decibeli, un alt punct forte al noului aparat de la LG, fiind una dintre cele mai silenţioase de pe piaţă. Nici la consumul de electricitate această climă nu se află mai prejos. Tehnologia pe bază de inverter este cea mai economică soluţie existentă la ora actuală.

Noul LG Artcool Stylist va fi lansat pe pieţele din Europa în cursul lunii martie 2014, la timp pentru a ajunge în magazine înainte de începutul sezonului cald. Încă nu se cunosc detalii privind capacităţile disponibile sau preţurile acestora.

Sursa: LG Newsroom

Noutăţi:

Aparatul de aer condiţionat LG Artcool Stylist Inverter V a ajuns şi pe piaţa românească. Versiunea G12WL are o capacitate de 12.000 BTU/h şi poate fi cumpărată de la eMag.ro

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress