Ariete, cuptor cu microunde multifuncţional 4 în 1

Cuptor cu microunde multifunctional Ariete

Compania italiană de electrocasnice Ariete a conceput un cuptor cu microunde inedit pentru piaţa europeană prin multifuncţionalitatea sa. În afara funcţiei de bază, cuptorul mai include un grill, un toaster şi un aparat de preparat pâine. Această combinaţie este frecvent întâlnită în Japonia, dar o noutate în Europa. Integrarea într-unul singur a două aparate relativ voluminoase aduce o reală economie de spaţiu pentru o bucătărie mai micuţă şi nu în ultimul rând şi o economie de bani, preţul fiind cât al unui singur aparat.

Cuptorul cu microunde Ariete Scarlett 933 este construit integral din oţel inoxidabil superb finisat, atât la exterior cât şi în interior. Are o capacitate de 25 de litri, un platou rotativ cu diametrul de 31,5 cm şi poate face o pâine de până la 900 de grame cu ajutorul unei cuve speciale care se montează în locul platoului. Puterea instalată este de: 1,3 kW cuptorul electric, 1,0 kW pe partea de grill şi 0,9 kW ca şi cuptor cu microunde. Dimensiuni: lăţime 51 cm, adâncime 33 cm, înălţime 30 cm.

Cuptorul are un panou de control electronic, cu afişaj digital. Dispune de 10 programe, dintre care unul pentru dezgheţat şi unul pentru preparat pâine. O alarmă sonoră semnalizează terminarea executării programului selectat, iar sistemul de iluminare interioară ne vine şi el în ajutor la deschiderea cuptorului.

Cuptor cu microunde multifunctional Ariete

Din punct de vedere al securităţii, cuptorul cu microunde Ariete are un sistem de încuiere menit să împiedice accesul copiilor. Este o facilitate binevenită, dacă nu chiar obligatorie, pentru familiile cu copii, cunoscută fiind curiozitatea acestora şi mai ales tentaţia de a experimenta când sunt singuri acasă lucruri interzise de către părinţi.

Una din puţinele, dacă nu singurul inconvenient al acestui cuptor este faptul că nu poate fi găsit la noi în ţară. Electrocasnicele mărcii italiene Ariete în general sunt slab reprezentate în magazinele româneşti de electrocasnice, de abia mai recent începând să pătrundă şi la noi. În magazinele europene preţul cuptorului este în jurul a 130 de euro, un preţ de altfel foarte bun pentru un aparat multifuncţional construit integral din inox, nu din plastic ieftin.

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress