Choppy , mini-tocătorul care curăţă usturoi

mini-tocatorul ariete curata usturoi

Ariete este un producător italian de electrocasnice ale cărui produse de abia recent au început să pătrundă şi pe piaţa românească. Oferta este destul de bogată, diversificată, iar unele aparate sunt interesante prin noutăţile pe care le aduc. Mini tocătorul Choppy este ultimul venit în gama multicolor de electrocasnice mici din colecţia Ariete. Este un tocător de alimente (chopper) mic si versatil, fiind capabil să proceseze aproape orice: seminţe oleaginoase, parmezan, fructe, legume. Poate mărunţi gheaţă şi, ca o noutate în domeniu, poate curăţa usturoi.

Accesoriul pentru curăţarea usturoiului este deocamdată ceva unic în domeniu şi probabil va fi adorat cei care consumă frecvent aceste legume. Deşi nu se spune nicăieri, din modalitatea de funcţionare este evident că aparatul are o mică limitare: cel mai probabil nu va putea decoji perfect usturoiul proaspăt recoltat, a cărei coajă încă aderă puternic la suprafaţa miezului. Să nu uităm însă că usturoiul proaspăt nici manual nu se curăţă uşor şi oricum nu avem de-a face cu el decât cel mult pentru o scurtă perioadă imediat la recoltare. Apoi după ce i se reduce puţin umiditatea, coaja se va desprinde uşor.

Caracteristicile tehnice şi accesoriile tocătorului Ariete Choppy sunt:

  • motor de 200 W
  • capacitate bol: 500 ml
  • lamă pentru mărunţit gheaţă
  • două lame de inox pentru tocat alimente
  • curăţător de usturoi
  • buton viteză mare (turbo)
  • bol cu capac etanş pentru stocarea produselor

Lama pentru mărunţit gheaţă este o lamă specială fără tăiş, utilizabilă şi pentru spart de exemplu unele seminţe oleaginoase tari, cum ar fi alunele. Lama normală, cu tăiş, s-ar toci rapid la contactul cu cuburile de gheaţă sau alte produse solide.

Ariete Choppy este mini-tocătorul perfect pentru gurmanzii care consumă frecvent sos de usturoi. Le curăţă în câteva secunde, apoi înlocuind accesoriul de curăţare cu lamele ascuţite le transformă în mai puţin de un minut într-o pastă perfectă. Aparatul reduce atât timpul de preparare, cât şi mirosul degajat cu această ocazie.

În România Ariete Choppy poate fi cumpărat de la eMag.

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress