Dozator cu LED pentru băuturi alcoolice

Dozator LED bauturi alcoolice

Un suport-dozator pentru sticle este un accesoriu care se poate dovedi de o reală utilitate în cadrul petrecerilor sau a minibarului din colţul camerei. Uşurează simţitor umplerea paharelor şi mai ales crearea amestecurilor de tip cocktail, iar luminile LED încorporate contribuie şi ele la atmosfera generală de petrecere. Este un accesoriu la fel de util ca şi dozatorul de băuturi carbogazoase direct din sticlă, fără pierderi de bioxid de carbon.


Final Touch LED Bar Caddy este un suport cu dozator pentru băuturi alcoolice, având o capacitate de patru sticle cu volumul de până la un litru, respectiv înălţimea de până la 33 de centimetri. Este construit din aluminiu, talpa rotundă oferindu-i stabilitate braţului vertical. Acesta la rândul său este rotativ, pentru accesarea uşoară a oricărei sticle din set.

Deschiderea supapei robinet este realizată prin apăsare cu buza paharului. La fiecare acţionare a robinetului, în pahar se vor scurge exact 45 ml de lichid. Putem repeta gestul de mai multe ori dacă dorim umplerea paharului, dozarea fiind rapidă şi precisă indiferent de cantitatea de lichid aflată în sticlă.

Spre deosebire de folosirea unui dozator, la turnarea manuală din sticlă o mare influenţă asupra comodităţii în utilizare o are cantitatea de lichid aflată în aceasta. De exemplu când sticla este pe jumătate goală, când o înclinăm pentru a turna, prin deplasarea lichidului centrul de greutate se mută brusc în faţă şi adesea ne poate scăpa o cantitate mai mare de lichid decât ne-am dorit, uneori pe lângă, menţinerea controlului fiind mai dificil. Mai ales dacă ţinem sticla doar cu o mână, în cealaltă fiind paharul.

Dozatorul elimină posibilitatea unor asemenea accidente. În plus, sistemul de iluminare LED dincolo de aspectul vizual, oferă şi lumina necesară dacă încăperea este mai întunecată.

Dozatoarele de băuturi alcoolice cu LED pot fi cumpărate în România de pe cadouri-funny.eu sau din străinătate de exemplu de pe Amazon UK, unde găsim chiar şi o versiune cu capacitatea de 6 sticle de până la 1,5 litri.

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress