Falmec – hote de bucătărie impecabile

Hote italiene Falmec

Putem spune adio modelelor banale de hote de bucătărie cu baza în formă dreptunghiulară din oţel inoxidabil, cu capacitate mică de aspiraţie şi funcţionare zgomotoasă, acum având posibilitatea de a alege dintr-o gamă mult mai variată de materiale şi culori, design-ul putând fi adaptat stilului propriu al fiecăruia iar tehnologia să fie la cel mai înalt nivel.

Multe companii vin cu tehnologii îmbunătăţite şi inovatoare – unele dezvoltă sisteme prin care pot asigura o funcţionare mai silenţioasă a hotei, altele schimbă aspectul acesteia cu unul contemporan, însă puţine sunt cele ce oferă rezultate excepţionale corelând designul cu performanţa.

Un exemplu remarcabil este compania italiană Falmec, care, de peste 35 de ani, este specializată în fabricarea hotelor premium de bucătărie şi care a reuşit să îmbine designul exclusivist cu înalta tehnologie.

Hotele Falmec ne amintesc faptul că bucătăria nu trebuie să fie doar un spaţiu funcţional ci trebuie să ne stimuleze şi simţul estetic şi să ne asigure un climat plăcut de lucru.

De-a lungul timpului Falmec a obţinut numeroase premii pentru design – Reddot design Award şi KBB Award şi a lansat tehnologii proprii revoluţionare în materie de funcţionalitate:

Sistem NRS de reducere a zgomotului (zgomot redus cu până la -86%)

Hotele dotate cu sistem NRS sunt complet izolate fonic (interiorul, motorul, cât şi traseul de evacuare a aerului). De asemenea, pentru a reduce zgomotul semnificativ, Falmec a colaborat cu ingineri specializaţi în dinamica aerului şi a obţinut rezultate uimitoare.

Tehnologie E.ion System – singurele hote din lume care purifică aerul

Această tehnologie este concepută pentru a purifica aerul din bucătărie, având la bază tehnologie de ionizare controlată, care restabileşte echilibrul ionic şi de a reduce mirosul cu până la -95%.

Pe de altă parte, cu ajutorul unui senzor de calitate a aerului agenţii poluanţi, precum bacteriile, virusurile şi acarienii, sunt eliminaţi, menţinându-se în permanenţă un aer igienizat.

Tehnologia Fasteel – anti-amprente

Această tehnologie se caracterizează printr-un anumit tip de inox cu finisaj anti-amprente.

Tehnologia Stratox – redă liniile şi formele simple realizate din inox Fasteel prin procese greu de reprodus în mod convenţional.

Disponibile în peste 100 de modele şi peste 370 de versiuni, cu o garanţie de 5 ani, hotele Falmec pot fi comandate în România fie de pe magazinul online www.intax.ro, fie prin intermediul distribuitorilor autorizaţi Intax Trading.

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 comentarii to “Falmec – hote de bucătărie impecabile”

  1. adriana iliescu spune:

    doresc sa stiu mai multe despre hotele falmec si gutman
    de fapt doresc sa stiu despre dimensiuni si montare si pret si de asemeni tehnici de montare

    va multumesc

  2. Antal spune:

    Să luăm pe rând cele două mărci:

    Hotele Falmec în România sunt prezente prin intermediul distribuitorului Intax Trading. În articolul de mai sus este link către http://www.intax.ro şi către pagina cu hote de pe acel site. Acolo găsiţi detalii despre preţ, dimensiuni, instrucţiuni de montaj şi de utilizare. Pentru orice întrebări suplimentare pot fi contactaţi telefonic, pe email sau prin formularul de pe site de la rubrica Contact. Sau pot fi vizitaţi la una din magazinele din Bucureşti sau din Alexandria. Sunt convins că se vor bucura să răspundă la întrebări.

    Hotele Gutmann nu au reprezentant în România, pot fi contactaţi direct la sediul din Germania sau la unul din reprezentanţii lor europeni în caz că este mai la îndemână. Detalii pe pagina de contact de pe siteul lor, http://www.gutmann-exklusiv.de Tot pe acest site veţi găsi şi detalii privind dimensiunile hotelor. Însă ei produc numai unicate şi cel mult serii mici, motiv pentru care aceste detalii sunt mai mult orientative. La Gutmann hotele sunt produse manual, ceea ce le permite ca fiecare hotă produsă să fie personalizată, răspunzând perfect nevoilor clientului. Începând cu dimensiunile, materialele folosite, accesoriile montate, inclusiv designul, totul poate fi personalizat în funcţie de nevoile şi dorinţele dumneavoastră.

Răspunde

Powered by WordPress