Uşi glisante stil Lambo pentru dulăpioare

Usi Lambo mobilier

Probabil cu toţii am rămas impresionaţi măcar pentru un minut de celebrele uşi în stil Lambo ale unor maşini sport. Ori am apreciat cât de practică este modalitatea de culisare a uşilor din spate ale microbuzelor sau mai nou şi ale unor maşini mici, ca de exemplu Ford B-Max, Peugeot 1007, Opel Meriva etc. Iată că acest sistem de culisare este acum disponibil şi pentru uşile dulăpioarelor de bucătărie, mulţumită companiei japoneze Sugatsune.

Numit Lin-X, sistemul permite deschiderea uşilor pe o rază deosebit de mică comparativ cu sistemul clasic de balamale. Practic suprafaţa uşii rămâne permanent paralelă cu poziţia iniţială în timp de culisează în lateral. Este un contrast puternic faţă de uşile tradiţionale, care mereu reuşeau să ne stea în cale.

Balamalele Lin-X opresc uşa în poziţie deschisă, iar amortizoarele încorporate vor asigura o închidere automată lentă pe ultimii centimetri ai cursei. Toate acestea fără prezenţa unor sine sau role deglisare.

Datorită deschiderii laterale într-un spaţiu mic, sistemul de balamale culisante Lin-X poate fi util şi persoanelor cu dizabilităţi de mişcare, fiind mai uşor de manevrat de exemplu dintr-un scaun cu rotile. Şi nu în ultimul rând este binevenit în orice bucătărie mai mică, mai înghesuită.

Instalarea sistemului de culisare al uşilor Lin-X este uşoară, fiind concepută pentru configuraţia standard de 32 mm. Balamalele sunt de asemenea compatibile atât cu uşile simple, cât şi cu cele duble. Pot fi folosite într-o mare diversitate de aplicaţii, printre care: dulapurile de bucătărie, dulăpioarele suspendate de bucătărie, în holuri, la baie, la birou. Sunt foarte practice în locuri în care alte sisteme sunt mai dificil de aplicat, ca de exemplu în colţuri.

Vizitaţi pagina de prezentare de pe siteul companiei Sugatsune pentru informaţii suplimentare, catalog de prezentare, instrucţiuni de montaj sau alte detalii. De aici se pot descărca chiar şi schiţe 2D şi 3D în format AutoCAD plus alte câteva zeci de programe de proiectare. Şi nu în ultimul rând puteţi găsi o mulţime de alte produse interesante, compania Sugatsune având la activ o mulţime de inovaţii în domeniul feroneriei.

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress