Clasica discuţie de Black Friday #3

Black Friday Lidl

Vali Petcu a publicat cu ocazia multiplelor zile de Black Friday din acest an, două articole ale căror subiect este atemporal, evergreen cum ar spune englezii. Clasica discuţie de Black Friday, partea întâi şi partea a doua pot fi citite pe zoso.ro. Sper că nu se va supăra dacă voi împrumuta titlul pentru a continua cu o a treia parte pe tema dată.

Magazinul Lidl de la mine din sat, vineri dimineaţa la aproximativ zece minute după ora deschiderii. Zi cu reduceri de preţ semnificative la diverse electrocasnice mărunte.

Muşuroiul de termite care a acaparat tot ce a găsit pe raftul de reduceri de parcă viaţa lor ar fi depins de acele nimicuri, s-a deplasat spre casele de marcat. Am hotărât să zăbovesc câteva minute printre rafturi, pentru a ocoli astfel circul şi înghesuiala inutilă.

La un moment dat văd că o doamnă destul de cochetă vine înapoi şi depune pe raftul golit captura ei de Black Friday, o plită electrică cu inducţie. O întreb:

– Ce s-a întâmplat, de ce renunţaţi la ea?

– Nu are preţul redus.

– Dar doamnă, asta este o plită cu inducţie. Astea peste tot sunt scumpe, iar aici chiar şi la preţ întreg (100 şi ceva de lei) costă mai puţin de jumătate decât în alte locuri. Dacă aveţi nevoie de o plită cu inducţie, luaţi-o liniştită, că merită!

– Da, dar nu este la reduceri.

Şi a plecat. Plita a rămas. Eu la fel. Mască.

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress