BioLite KettlePot

BioLite KettlePot

BioLite CampStove, minisoba cu crenguţe, care asigură şi încărcarea unor electronice printr-un port USB a fost subiectul unui articol anterior. Între timp s-a dovedit că produsul are un succes fantastic între amatorii de drumeţii montane, iar compania BioLite continuă dezvoltarea gamei sale de produse pentru camping. Ultima noutate: BioLite KettlePot, un vas multifuncţional, ceainic şi oală în acelaşi timp. Şi chiar mai mult decât atât.

Forma şi dimensiunile noului vas au fost atent gândite până la ultimul milimetru. Cu o înălţime totală, cu capac, de 25 cm şi un diametru de 13,2 cm, vasul are capacitatea de 1,5 litri, adică suficient pentru gătirea a 2 până la 4 porţii de mâncare. Cu toate acestea el nu ocupă spaţiu suplimentar în bagaje. Cu este acest lucru posibil?

Simplu: interiorul vasului oferă un spaţiu perfect adaptat pentru transportul sobei BioLite CampStove. Astfel minisoba beneficiază de o protecţie suplimentară în timpul deplasării, iar noi dispunem de un vas pentru gătit fără ca acesta să adauge un volum sesizabil bagajului nostru. Un exemplu perfect de design industrial inteligent.

Vasul este fabricat din oţel inoxidabil de uz alimentar. S-a ales acest material în defavoarea aluminiului anodizat deoarece este mai solid, mai rezistent la zgârieturi, se spală mai uşor şi nu în ultimul rând este mai sănătos. După cum se ştie, de câţiva ani este interzisă folosirea pentru uz alimentar a vaselor în care mâncarea intră în contact direct cu suprafaţa de aluminiu datorită efectelor nefaste ale acestora asupra sănătăţii.

Setul BioLite KettlePot include următoarele componente:

  • vasul de inox, cu apărătoare de flacără şi mânere atermice pliabile
  • un capac de ceainic din plastic translucid termorezistent, fără BPA, plus o garnitură de etanşare din silicon
  • un mic bol (castronaş) pentru servire, stocat în interiorul vasului
  • un săculeţ de pânză pentru transport.

Greutatea totală a setului este de 465 de grame.

Produsele BioLite pot fi achiziţionate de pe siteul companiei americane, www.biolitestove.com, sau de la unul din distribuitorii europeni. Pentru cei domiciliaţi în România rămâne viabilă doar a doua variantă, întrucât la data scrierii articolului ţara noastră nu este pe lista ţărilor din care se acceptă comenzi.

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress