Uşi SF în camera copiilor sau a gamerilor

folie autoadeziva ornamentala usa

Se ştie importanţa poveştilor, a jocurilor şi a altor activităţi recreative pentru dezvoltarea gândirii şi imaginaţiei copiilor. Diferenţa faţă de vremurile trecute constă în multitudinea de posibilităţi de stimulare a imaginaţiei, dincolo de simpla citire a unor poveşti ca în trecut. Şi nu mă refer atât la materialele audio-video disponibile, cât mai ales la jucăriile tematice, preferabil cele tip Lego care lasă frâu liber asamblării unor modele din imaginaţie, cu cât mai puţine restricţii de design.

Totuşi în continuare nu voi vorbi despre poveşti sau jucării, ci de elemente de design interior capabile să ajute transpunerea spaţiului din jurul celui mic în lumea imaginară a poveştilor, filmelor sau jocurilor video preferate. Există o mulţime de accesorii ajutătoare în acest sens, cele de mai jos fiind unele speciale pentru copii iubitori ai literaturii sau a jocurilor ştiinţifico-fantastice, cel mai probabil dar nu exclusiv băieţi.

Autocolantele pentru mascarea uşii de intrare a camerei copiilor reprezintă un accesoriu de acest gen. Alături de jucăriile tematice şi alte elemente asortate de design ale camerei, acestea sunt o metodă simplă şi practică pentru recrearea unei atmosfere specific spaţiale.

Aceste autocolante reproduc 3D aspectul unor uşi de laborator, de staţii spaţiale sau agenţii guvernamentale ultrasecrete. Sunt fabricate din vinil de bună calitate, iar adezivul 3M folosit permite aplicarea lor, îndepărtarea lor şi reaplicarea oriunde se doreşte fără a se deteriora şi fără a deteriora nici suprafeţele pe care se aplică, în numai câteva minute.

Dimensiunile autocolantelor sunt de 81 cm lăţime şi 203 cm înălţime, potrivite pentru majoritatea uşilor standard de apartament. Dacă este necesar, mărimea lor poate fi ajustată cu… foarfecele. Sunt disponibile patru modele tematice:

  • Airlock – sas pneumatic, specific staţiilor spaţiale sau navelor intergalactice
  • Armory – un întreg arsenal de arme, ascunse vederii în spatele unei uşi secrete
  • Freight Elevator – un elevator futurist, specific bazelor secrete sau navelor spaţiale
  • Lab Door – reproduce aspectul uşilor laboratoarelor guvernamentale secrete, în spatele cărora sunt dezvoltate cele mai avansate arme sau tehnologii de bioinginerie genetică

La montarea foliei ornamentale se recomandă îndepărtarea clanţei, urmând ca ulterior să se perforeze folia în dreptul ei şi să se remonteze. Lipirea se face treptat, începând din partea de sus a uşii, cu atenţie pentru a evita captarea unor bule de aer sub folie. Dacă în timp se desprinde este suficientă apăsarea ei pentru a adera din nou. În caz de nevoie se poate folosi pentru fixare bandă scotch dublu-adezivă.

Foliile ornamentale autoadezive pentru uşi pot fi cumpărate de pe gadgetsandgear.com, la un preţ de aproximativ 70 USD. Deşi ele sunt gândite pentru copii, pot aduce bucurie oricărui gamer pasionat de jocurile de calculator.

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress