Russell Hobbs Easy Toaster, prăjitorul de pâine cu buzunare

prajitor paine mentinere cald

Russell Hobbs este un producător britanic de electrocasnice cu aproape 60 de ani de experienţă în domeniu. În tot acest timp şi-a menţinut imaginea şi renumele printr-o serie de inovaţii şi chiar premiere în domeniul aparaturii electrocasnice. Nu face excepţie nici în cazul de faţă, cu prăjitorul de pâine Russell Hobbs Easy Toaster.

Deşi există mii şi mii de modele de prăjitoare de pâine pe piaţă, întotdeauna este loc şi pentru ceva nou în domeniu. Marea majoritate a toasterelor au capacitatea de două felii, multe de 4 felii, după care urmează modelele de uz mai limitat, cu capacităţi mai mari.

De regulă diferenţa dintre un toaster cu capacitatea de două felii de pâine şi una de 4 felii se poate vedea cu ochiul liber, cel din urmă având dimensiuni duble. Acest lucru poate reprezenta un neajuns important dacă spaţiul disponibil în bucătărie este foarte limitat, trebuind utilizat cu maximă eficienţă.

Russell Hobbs Easy Toaster oferă o soluţie inedită: deşi are capacitatea de numai două felii de pâine şi o construcţie foarte compactă, reuşeşte să ţină locul unui prăjitor de pâine cu capacitatea de 4 felii. Pentru a face acest lucru, este dotat cu două mari buzunare laterale pentru menţinerea fierbinte a primelor două felii prăjite, până la prăjirea următoarelor două. Astfel la momentul servirii mesei avem patru felii fierbinţi de pâine prăjită.

Buzunarele laterale prevăzute cu capace de material plastic transparent reutilizează căldura disipată de elementele de încălzire pentru a menţine temperatura feliilor de pâine deja prăjite. În plus aceste capace laterale sunt uşor detaşabile pentru curăţare. Totodată partea din spate a toasterului are o construcţie plată, astfel încât să se „lipească” de perete, ocupând un spaţiu minim.

Principalele caracteristici tehnice ale prăjitorului de pâine Russell Hobbs Easy Toaster sunt:

  • putere: 1000 waţi
  • capacitate: 2 felii (o singură fantă lungă)
  • funcţii de anulare comandă şi de dezgheţare/decongelare
  • grătar pentru încălzirea chiflelor, a feliilor de pizza etc.
  • 6 nivele de prăjire
  • sertăraş pentru fărâmituri
  • braţ de extragere felii iluminat
  • locaş de stocare a cablului de alimentare
  • culoare: neagră

Russell Hobbs 19990 Easy Toaster este disponibil în România în magazinele de aparatură electrocasnică eMag şi ElectroFun.

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress