iChime, soneria de intrare programabilă

sonerie usa cu melodii programabile

Soneria de la uşa de intrare pare a fi una din dispozitivele casnice scăpate neobservate de evoluţia tehnologică a ultimilor ani. Chiar dacă nu i se acordă atâta atenţie ca altor electronice mai puţin discrete, noutăţile nu lipsesc nici aici, iar cine le caută, le găseşte. Poate cel mai bun exemplu este iChime, despre care producătorul său susţine că este cea mai versatilă sonerie existentă. Şi nu greşeşte cu nimic, fiind la fel de flexibilă ca o sonerie de telefon mobil din ziua de azi.

iChime dispune de o memorie cu un număr de peste 50 de sunete, zgomote şi melodii, împărţite în şase categorii:

  • sonerii
  • sărbătoare
  • halloween
  • preferate
  • sunete amuzante
  • ocazii speciale

Între ele se regăsesc sunete de sonerii celebre (de ex. Westminster, Arpeggio Bells, St. Michaels, Ding Dong, Whittier Chimes), fragmente de melodii foarte populare, zgomote sau replici din filme, sunete de animale etc. Puteţi să ascultaţi pe pagina de prezentare toate soneriile incluse cu care se livrează iChime.

În afara celor memorate, în cadrul fiecărei categorii se poate adăuga câte o sonerie proprie, care poate reprezenta absolut orice ne trece prin cap şi care poate fi oricând înlocuită cu una nouă. În total aparatul poate stoca şase sonerii schimbabile, alături de cele peste 50 fixe. Înregistrarea soneriilor proprii se face prin intermediul microfonului cu care este dotat aparatul, ceea ce ne scapă de orice bătaie de cap cu cabluri, programe de calculator, setări, compatibilitate ş.a. Avem la dispoziţie şi o intrare audio, care permite transferarea cu ajutorul unui cablu audio standard a unei înregistrări din mp3 player, calculator etc.

Ca şi putere sonoră, iChime a fost proiectată pentru o locuinţă de mărime medie. Fiind vorba despre USA, asta în România ar echivala cu o locuinţă cu suprafaţa destul de mare. Difuzorul are diametrul mare atât pentru putere sonoră crescută, cât şi pentru o claritate mai bună a sunetului. Dacă se doreşte aparatul poate fi extins cu până la două boxe suplimentare, pentru a fi auzit în alte încăperi sau, de ce nu, în faţa uşii, pentru a fi auzită şi de către oaspeţi.

Acţionarea soneriei iChime poate fi făcută atât de întrerupătorul tradiţional de sonerie, cât şi de o varietate de senzori de deschidere a uşii. Acest lucru o face utilă şi pentru alte aplicaţii, ca de exemplu semnalizarea deschiderii uşii unui magazin, caz în care se poate alege un mesaj de întâmpinare personalizat.

Pentru mai multe informaţii sau achiziţionarea produsului, vizitaţi www.ichime.com

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress