Ceştile de cafea Creature Cups

Ceştile de cafea rar aduc o contribuţie originală în cadrul unui eveniment, aspectul lor limitându-se la uşoare variaţiuni de formă, culori, eventual ceva grafică. Uneori seturile personalizate, de regulă în serie limitată, poartă semnătura unor artişti de renume, ca de exemplu ceştile de cafea din colecţia illy. Proiectul illy art collection a fost demarat în 1992, de atunci mai mult de 70 de artişti au contribuit la ea, printre şi care nume mari ca Francis Ford Coppola sau Pedro Almodovar. Dar, în afară de latura artistică, ceştile de cafea pot să impresioneze oaspeţii şi prin surprizele amuzante pe care le pot ascunde.

Creature Cups a lansat o serie de ceşcuţe de cafea perfect normale la prima vedere dar care îşi dezvăluie secretele odată cu golirea lor. Interiorul acestor ceşti ascunde, sub nivelul cafelei, diverse sculpturi drăguţe din porţelan: caracatiţă, pelican, cap de crocodil, vidră de mare, rechin, rac cu cleşti, păianjen sau cap de mort. Ivirea creaturilor din cafea va aduce un element surpriză în cadrul evenimentelor la care sunt folosite. Contrastul dintre cafeaua neagră şi porţelanul alb asigură un impact vizual puternic.

Ceştile din seria Creature Cups nu necesită nici un măsuri speciale la folosire sau spălare faţă de cele normale. Pot fi spălate manual, cu apă călduţă şi săpun, dar pot fi introduse şi în maşina de spălat vase sau în cuptorul cu microunde.

Ceştile de cafea pot fi cumpărate în România de la www.smuff.ro sau din străinătate, direct de pe siteul producătorului www.creaturecups.com individual sau la set.

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress