Combine frigorifice Daewoo cu uşi de sticlă lucioasă

Ieri vorbisem despre combina frigorifică Samsung Zipel, versiunea în ediţie limitată, de lux. Astăzi ne oprim asupra unei alte combine frigorifice superbe, cu uşi din sticlă, dar de data aceasta un model mai accesibil tuturor. Este vorba despre Daewoo RNT405GW – versiunea albă şi Daewoo RNT405GB – versiunea de culoare neagră a aparatului.

Ambele modele, indiferent de varianta coloristică, se disting prin eleganţa oferită de uşile cu exteriorul din sticlă lucioasă, aproape oglindă. Mânerele uşilor sunt ascunse, neinfluenţând cu nimic cursivitatea suprafeţei exterioare. Uşile sunt reversibile. Finisajele luxuriante sunt prezente nu numai la exterior, ci şi în interiorul combine frigorifice.

Nivelul de zgomot al acestei combine frigorifice Daewoo este redus atât datorită folosirii unui compresor silenţios, cât şi a atenţiei deosebite privind construcţia ventilatorului intern şi al scurgerii fluxurilor de aer rece aferente sistemului No Frost. La proiectarea ambelor s-a avut în vedere inclusiv reducerea zgomotului de înaltă frecvenţă, care chiar dacă nu este sesizat de marea majoritate a adulţilor, poate fi perceput de către bebeluşi şi de animalele de companie, ambii fiind deranjaţi de el.

Capacitatea frigiderului este de 245 de litri, la care se adaugă cei 120 de litri ai congelatorului, capacitatea totală a combinei fiind de 365 de litri la o lăţime de 60 de centimetri. Lada pentru fructe şi legume este voluminoasă, pe uşa frigiderului sunt patru rânduri de suporţi pentru sticle, iar opţional este disponibil şi un raft interior special pentru sticle de vin. Răcirea este de tip No Frost (fără gheaţă) cu fluxuri de aer multiple, clasa de eficienţă energetică fiind A. Interfaţa de control are comenzi digitale prin atingere. Iluminarea interiorului este realizată prin tehnologie LED.

Pentru mai multe specificaţii tehnice vizitaţi paginile Daewoo RNT405GW pentru modelul alb respectiv Daewoo RNT405GB pentru cel negru. Deşi erau foarte populare în România, în prezent observ că electrocasnicele mărcii Daewoo lipsesc de pe piaţa românească. Cel puţin nu le-am găsit la nici unul dintre marile magazine de electrocasnice de la noi.

Dacă sunteţi în căutarea unui aparat frigorific şi aveţi nedumeriri privind alegerea modelului ideal, consultaţi rubrica noastră de sfaturi privind alegerea unei combine frigorifice ori despre cumpărarea unui congelator vertical sau a unei lăzi frigorifice.

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress