Combina frigorifică Samsung Zipel, ediţie specială

Creată cu doi ani în urmă, la data respectivă exclusiv pentru piaţa coreeană (sper că nimeni nu se gândeşte la piaţa nord-coreeană), combina frigorifică de lux semnată de bijutierul italian Massimo Zucchi este acum disponibilă şi în Europa. Nu la magazinul de electrocasnice de la colţ, ci numai în Marea Britanie, mai precis la Harrods. Deşi este un aparat din categoria de lux prin design şi materiale folosite, nu se lasă nu nimic mai prejos nici din punct de vedere tehnologic.

Combina frigorifică este o ediţie specială limitată a modelului Samsung RS26MBZBL. La frumuseţea acestuia contribuie mânerele aurite de o formă arcuită elegant şi cristalele încastrate pe uşile din sticlă. Sticlă care la rândul ei este realizată prin Bid Printing, o tehnologie nouă prin care cerneala colorată este îmbibată în sticlă. Se creează astfel o suprafaţă deosebită, care reflectă lumina de pe suprafaţa frigiderului asemenea unui flux de apă, adăugând o notă de eleganţă subtilă bucătăriei.

Combina de tip side-by-side are lăţimea de 90 de centimetri, iar pe una dintre uşi include şi un minibar accesibil din exterior, care păstrează la răcoare băuturile chiar şi în situaţia în care îl deschidem frecvent. Fiecare colţişor al interiorului combinei este iluminat de un sistem dual LED. Interiorul Crystal Deco cu decoraţiuni metalice oferă senzaţia de lux, în timp ce concepţia specială a rafturilor maximizează spaţiul disponibil pentru alimente.

Din punct de vedere tehnologic, interiorul combinei frigorifice Samsung este permanent monitorizat de nu mai puţin de 10 senzori, aceştia asigurând menţinerea constantă a parametrilor mediului intern. De asemenea combina este dotată cu compresor invertor digital de generaţia a patra, probabil cea mai performantă soluţie din punct de vedere al eficienţei energetice. Acest compresor reduce consumul de electricitate cu mai mult de 20% prin varierea capacităţii de răcire în funcţie de temperatură, umiditate şi modul de utilizare al combinei frigorifice.

Sistemul Samsung Twin Cooling Plus răceşte separat frigiderul şi congelatorul şi mai mult decât atât, aerul trimis spre congelator este uscat în timp ce cel repartizat frigiderului este umed. Prin aceasta se menţin alimentele din interior în cea mai bună stare posibilă.

Un sertar CoolSelect Zone din interiorul frigiderului funcţionează ca un minifrigider independent, care la rândul său permite alegerea temperaturii dorite şi a unuia din cele patru moduri de lucru: răcire lentă, răcire rapidă, răcire puternică şi răcire normală.

Preţul acestei combinei frigorifice în ediţie specială limitată este de 3000 de lire sterline, adică în jur de 3700 de euro. Păcat că deşi este un aparat superb şi performant, fiind de format side-by-side are un deloc neglijabil handicap privind folosirea spaţiului interior, aspect despre care am scris mai pe larg în ghidul privind alegerea unei combine frigorifice.

Sursa: www.appliancist.com

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Un comentariu to “Combina frigorifică Samsung Zipel, ediţie specială”

  1. […] frigorifice Daewoo cu uşi de sticlă lucioasă 12 Oct 2012 Ieri vorbisem despre combina frigorifică Samsung Zipel, versiunea în ediţie limitată, de lux. Astăzi ne oprim asupra unei alte combine frigorifice […]

Răspunde

Powered by WordPress