Fridge Locker, cuşca pentru alimente

Frigiderele mici au fost tema articolului de ieri, subiectul fiind de actualitate la începerea unui nou an universitar. În viaţa de student, frigiderul din camera de cămin este cel mai adesea utilizat la comun de către mai multe persoane. Iar o consecinţă directă a acestui fapt este că niciodată nu putem fi siguri legat de ce (mai) avem prin frigider. Am rămas uimit să descopăr că americanii au găsit o „soluţie” şi pentru acest lucru: Fridge Locker, cuşca pentru alimente.

Aceasta constă într-o cuşcă de material plastic, foarte solidă, dotată cu o încuietoare metalică cu cifru. Prin folosirea cifrului avem avantajul de a nu fi nevoiţi să purtăm încă o cheie cu noi. Cuşca asigură o bună ventilare a alimentelor din interior, asigurând o răcire similară cu a celor din restul frigiderului. Este transportabilă uşor datorită mânerului de inox din partea superioară.

Dimensiunile cuştii sunt: 28 cm lungime şi câte 19 cm lăţime şi înălţime, ceea ce corespunde unui volum de 10 litri, suficient pentru a adăposti mâncarea unei persoane pentru întreaga zi. În poziţie deschisă, uşiţa cuştii poate servi ca raft, pentru acces mai facil la alimentele din interior. Deşi a fost gândită pentru frigidere utilizate în comun în cămine, birouri, şantiere etc. poate fi utilă şi în alte situaţii, ca de exemplu păstrarea în siguranţă a dulciurilor dacă avem copii mici în gospodărie. Sau pur şi simplu pentru păstrarea integrităţii unor prăjituri, sandwichuri sau alte preparate în timpul transportului.

Este Fridge Locker un produs util? Asta va trebui să hotărască fiecare singur. Din moment ce există pe piaţă de câţiva ani, deduc că sunt destule persoane cărora această cuşcă chiar le rezolvă o problemă reală. Pentru cine ar fi eventual interesat de ea, o poate cumpăra din următoarele magazine online:

  • amazon.com (pe filialele europene din păcate lipseşte)
  • fridgelocker.com – siteul oficial al produsului
  • containerstore.com – un magazin specializat pe, după cum îi indică şi numele, soluţii de stocare pentru cele mai diverse aplicaţii
Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress