Set placă tocător şi cuţit şoricel

O deosebit de drăguţă pereche placă tocător şi cuţit pentru brânză şi mezeluri au creat americanii de la studioul de design Liz Dubois-Fred. Placa de lemn păstrează forma clasică, paralelipipedă, excepţie o gaură pe partea inferioară într-una din colţuri. Ceea ce însă pune în valoare designul şi oferă un sens găurii este cuţitul care acompaniază placa, cuţit cu mâner în formă de… şoricel.

Dimensiunile tocătorului de lemn sunt: 20 cm lungime, 14 cm lăţime şi 3,5 cm înălţime. Cuţitul este din oţel inoxidabil, iar şoricelul care joacă rol de mâner este fabricat din cauciuc siliconic de uz alimentar, ceea ce îi oferă o textură plăcută la atingere, uşor şi comod de ţinut în mână. Şi nu în ultimul rând, reproduce aceeaşi senzaţie de moale şi catifelat pe care o are şi blăniţa unui şoricel adevărat.

În poziţie de stocare cuţitul se potriveşte perfect în gaura din placa de lemn a tocătorului, formând o combinaţie plăcut surprinzătoare, constituind un veritabil obiect de decor în bucătărie. Din acest motiv setul poate constitui un cadou inedit, amuzant.

Setul Nibble Cheese Board în ambalajul original cântăreşte mai puţin de 900 de grame, ceea ce face ca costurile poştale să fie reduse în cazul cumpărării de pe internet. Poate fi cumpărat de pe amazon.com sau una din celelalte magazine online indicate pe siteul producătorului, Fred and Friends.

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress