Asko HomePub, frigiderul cu dozator de… bere

Inventatorul frigiderului cu dozator de bere este, trebuie să recunoaştem, un geniu. A creat o combină frigorifică pentru oameni cu adevărat speciali, oameni care dimineaţa la micul dejun toarnă bere peste fulgii de cereale sau care îşi beau cafeaua cu bere şi două cubuleţe de zahăr. Această nişă a pieţei, ignorată de marii producători de aparate electrocasnice, s-a aflat în vizorul companiei scandinave Asko.

Lăsând gluma la o parte, nu putem totuşi să nu observăm faptul că acest frigider se adresează, în mod cu totul neobişnuit, bărbaţilor. Nu oricăror bărbaţi, ci bărbaţilor adevăraţi. Însă marea greşeală a departamentului de marketing a producătorului a fost că au uitat să ţină cont de faptul că bărbaţii adevăraţi sunt, în general, însuraţi cu femei adevărate. Iar aceste femei n-ar fi niciodată de acord ca în bucătăria lor să se afle un asemenea frigider…

Frigiderul cu dozator de bere rece a fost lansat pe piaţă în anul 2007 şi a fost disponibilă în magazinele din ţările Europei occidentale. Scandinavii aveau planuri mari, intenţionau extinderea distribuţiei noului frigider pe continentul American şi nu numai. Astăzi, la cinci ani distanţă, combina frigorifică cu dozator de bere nu se mai găseşte nicăieri în comerţ. Rar mai apare câte una pe siteurile de anunţuri. Aparatul a dispărut total nu numai din magazine, dar şi de pe siteul producătorului. Nu se mai găseşte aici nici o menţiune referitoare la acest produs revoluţionar.

În general a fost o combină frigorifică reuşită. Avea o capacitate totală de 301 litri, din care 218 litri frigiderul şi 83 litri congelatorul. Avea o mulţime de dotări de top: reglaj al temperaturii atât manual cât şi automat, funcţia ECO selectând temperaturile optime pentru cele două zone ale combinei, dezgheţare automată, sistem antibacterial, rafturi de sticlă cu suport ajustabil, sertare de congelator foarte solide cu peretele anterior transparent, uşi reversibile, roţi în partea posterioară, exterior inoxidabil ş.a.

Printre dotările standard se mai regăseau spaţiul special pentru un butoiaş de 5 litri de bere, un cilindru de CO2 şi dozatorul de bere iar la exterior o tăviţă pentru colectarea eventualelor picături scurse. În interiorul frigiderului mai era prevăzut un spaţiu pentru încă un butoiaş de bere, ca niciodată să nu rămânem fără bere rece.

Combina frigorifică Asko HomePub era deosebit de silenţioasă, având un nivel al zgomotului de numai 38 dbA. Preţul aparatului era unul cât se poate de avantajos raportat la capacitate şi dotări, în jurul a 500 de euro.

Sursa: uncrate.com

Pentru informaţii detaliate privind alegerea unui aparat frigorific recomandăm lecturarea articolelor:

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Un comentariu to “Asko HomePub, frigiderul cu dozator de… bere”

  1. […] vechiul frigider cu unul nou şi modern, dotat cu distribuitor de apă, gheaţă sau chiar bere, putem să îmbunătăţit aspectul frigiderului pe care-l avem să arate ca şi când ar dispune […]

Răspunde

Powered by WordPress