Pungi antifurt pentru sandwichuri

Aveţi copii şcolari sau lucraţi în uzină, în construcţii, agricultură sau alte locuri în care colegii se întâmplă să vă consume din „greşeală” sandwich-urile pregătite de acasă? Problemele de acest gen se pare că nu sunt specific româneşti, se mai întâmplă şi în alte colţuri de lume. Doar că alţii au găsit şi soluţii pentru a preîntâmpina asemenea evenimente: pungi antifurt pentru sandwich-uri. Nu, nu este vorba despre lacăte sau alte încuietori, ci este ceva mult mai simplu şi eficient.

Pungile de plastic transparente, cu fermoar pentru închidere, au imprimate pe ambele feţe ori pete de culoare care reproduc mucegaiul, ori insecte care sunt frecvent atrase de mâncare, cum ar fi muştele sau gândacii de bucătărie. Când sandwich-ul este pus în punga transparentă, modelele imprimate pe pungă par a se afla de fapt pe suprafaţa alimentelor, ceea ce este de natură a crea suficientă repulsie pentru ca gustarea dvs. să se afle în siguranţă.

Pungile sunt fabricate din LDPE, polietilenă de joasă (mică) densitate, sunt sigure pentru uz alimentar şi sunt reutilizabile. Pot fi cumpărate de pe siteurile:

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress