BabyGlow, hăinuţe termometru pentru copilaşi

Supravegherea stării de sănătate a bebeluşului nu este o sarcină tocmai uşoară, în mare parte şi pentru că în momentul în care cel mic începe să manifeste primele simptome vizibile, care atrag atenţia părinţilor, este deja puţin cam târziu. Hăinuţele BabyGlow pentru copilaşi descrise astăzi oferă un ajutor în acest sens, prin proprietatea inedită pe care o posedă: îşi schimbă culoarea odată cu temperatura corpului micuţului.

Sunt fabricate din bumbac 100%, moale şi confortabil, însă colorantul folosit este termosensibil. Hăinuţele îşi păstrează culoarea normală până la temperatura de 37 de grade Celsius, iar în momentul în care aceasta creşte, culoarea se schimbă spre alb. Cu cât temperatura creşte mai mult, cu atât hăinuţele BabyGlow se decolorează mai puternic în zona respectivă, ceea ce ne semnalează nu numai faptul că avem o problemă, ci şi în ce zonă a corpului se situează aceasta. Odată ce temperatura revine la normal şi culoarea hăinuţei revine la cea originală.

Principala utilitate a hăinuţelor termosensibile se datorează faptului că semnalează eventualele modificări ale temperaturii corpului înainte ca febra să atingă punctul de la care micuţul începe să se manifeste vizibil. Practic este ca şi când copilaşul ar purta permanent un termometru. Este un lucru destul de important dacă avem în vedere că, la fel ca în cazul tuturor mamiferelor, supravieţuirea puiuţului depinde în întregime de supravegherea părinţilor.

Hăinuţele de bumbac BabyGlow au fost testate şi declarate sigure pentru utilizare zilnică. Pot fi spălate în maşina de spălat, recomandându-se folosirea unui program pentru haine delicate. Sunt disponibile în două culori, roz şi albastru deschis, într-o plajă largă de mărimi pentru vârste de la 3 la 18 luni. Pot fi cumpărate de la magazinul online www.thinkgeek.com în seturi de câte două bucăţi.

Singurul lucru care mă miră este întârzierea cu care apar aceste produse pe piaţă, având în vedere că vopselele termosensibile au fost inventate cu zeci de ani în urmă şi tot de pe atunci au fost folosite în cele mai diverse aplicaţii, de cele mai multe ori doar amuzante şi mai puţin utile.

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress