AEG HM6200, mixer de mână silenţios

Un mixer de mână trebuie să fie ergonomic şi silenţios. Acestea sunt cele mai importante cerinţe ale cumpărătorilor, relevate de studiile de piaţă efectuate. Acestea sunt şi punctele forte ale mixerului AEG Easy Compact Silent HM6200, produs prin care producătorul german de electrocasnice doreşte să răspundă cerinţelor pieţei. Este un aparat uşor, compact şi foarte silenţios, nivelul zgomotului fiind de numai 72 db faţă de 80 db media pieţei. Toate aceste calităţi sunt obţinute fără compromisuri, motorul de 450 de waţi fiind una dintre cele mai puternice din domeniu.

Principala sursă de zgomot din mixerele de mână este mecanismul reductor de turaţie. AEG a dotat noul mixer cu un sistem brevetat de reducere a zgomotului, care permite purtarea unei conversaţii liniştite lângă aparatul în funcţiune, lucru nu tocmai posibil la majoritatea aparatelor de pe piaţă.

Pe lângă faptul că AEG HM6200 este unul dintre cele mai silenţioase mixere de mână de pe piaţă, este şi unul dintre cele mai performante. Este dotat cu un motor foarte puternic pentru aceste aparate, de 450 de waţi, cu funcţie turbo. Reglarea turaţiei este continuă, nu în trepte fixe, oferind practic o infinitate de turaţii între cea minimă şi maximă, permiţând adaptarea perfectă a acesteia la nevoi. Funcţia Soft Start asigură pornirea lină a motorului şi accelerarea treptată, prevenind astfel stropirea. Dispune şi de un indicator LED al vitezei. Greutatea aparatului este de 1,5 kg.

Mixerul este dotat cu câte o pereche de teluri şi cârlige pentru aluat din inox, curăţabile în maşina de spălat vase. Butonul pentru eliminarea paletelor şi designul ergonomic le fac uşor şi comod de utilizat. Aspectul clasic şi atemporal oferă mixerului o prezenţă plăcută şi când se află pe blatul de lucru, nu numai în sertar. Aparatul a câştigat mai multe premii, printre care: premiul Plus X Award pentru calitate, Plus X Award pentru produsul anului 2012 şi RedDot Design Award 2012.

Preţul mixerului de mână ultrasilenţios AEG HM6200 este în jur de 80 de euro. Din păcate electrocasnicele AEG sunt slab reprezentate pe piaţa românească, prin urmare nu ştiu dacă va fi disponibil în magazinele autohtone. Poate fi însă cumpărat de pe amazon.de, iar dacă aveţi noroc să prindeţi o promoţie, preţul poate fi chiar şi sub 50 de euro. Mai multe informaţii găsiţi pe pagina produsului de pe siteul AEG Germania.

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress