GoPlate, farfurii pentru evenimente în aer liber

Farfuria GoPlate

La prima vedere pare un alt produs menit să rezolve o problemă pe care nici nu ştiam că o avem. Dar la o privire mai atentă nu este chiar aşa, fiind cât se poate de utilă în anumite situaţii, cum ar fi de exemplu petrecerile în aer liber sau alte evenimente la care se servesc gustări şi băuturi şi la care din cauza aglomeraţiei sau datorită naturii evenimentului participanţii stau şi în picioare.

GoPlate este o farfurie/platou pentru mâncare astfel concepută încât ne permite să o ţinem în aceeaşi mână cu sticla de bere, paharul de vin sau doza de suc, având cealaltă mână liberă pentru a putea mânca. De asemenea datorită formei ne permite foarte uşor să transportăm două porţii până la masa la care ne aşteaptă partenerul.

Orificiul din centrul farfuriei se mulează pe un recipient rotund, cum ar fi o sticlă, un pahar sau o doză metalică. Datorită acestui design putem ţine perfect în aceeaşi mână atât farfuria, cât şi băutura. Fiind compartimentată, se pot servi mai multe feluri de mâncare în acelaşi timp, fără riscul ca acestea să se amestece.

Farfuria GoPlate este disponibilă în şapte culori, inclusiv o versiune transparentă. Este fabricată parţial din material plastic reciclat, lipsit de BFA (bisfenol A), fiind deci potrivită pentru uz alimentar fără restricţii de vârstă. Este ceva mai groasă decât farfuriile de unică folosinţă, putând fi reutilizată în repetate rânduri după spălarea manuală a ei. Rezistă până la temperaturi de 60 grade Celsius, poate fi introdusă în frigider sau congelator, nu însă şi în cuptorul cu microunde.

Pot fi achiziţionate de pe amazon.com, în seturi de câte 10 sau de câte 21 de bucăţi. Din lecturarea comentariilor cumpărătorilor, părerile sunt împărţite. Unii le consideră prea subţiri şi spun că seamănă mai degrabă cu farfuriile de unică folosinţă, alţii sunt deosebit de încântaţi de ele, de modul în care se potrivesc destinaţiei lor.

Sursa: www.thegoplate.com

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress