Frigări pieptene pentru grătar

Frigari pieptene gratar

Una dintre cele mai delicioase gustări care pot fi preparate la un grătar sunt frigăruile, constând din straturi alternative de diverse legume şi carne înfipte pe frigări de lemn sau metal. Combinaţia de gusturi este irezistibilă, totuşi metoda poate avea un mic neajuns: este posibil ca unele să se ardă prea tare, în timp ce altele ar mai avea nevoie să rămână pe grătar. Datorită modului cum sunt intercalate ingredientele pe frigări, este imposibilă prăjirea optimă a fiecăruia.

O soluţie perfectă pentru această problemă sunt frigările în formă de pieptene, concepute de câţiva americani inspiraţi. Sunt reutilizabili, fiind fabricaţi din oţel inoxidabil de uz alimentar şi sunt un accesoriu obligatoriu pentru un iubitor de delicatese la grătar. Ingredientele fiind înfipte pe dinţişori separaţi, se pot extrage independent unele de altele dacă gradul de prăjire o impune. De asemenea datorită formei constructive, frigăruile pot fi întoarse cu uşurinţă de pe o parte pa alta ori de câte ori este nevoie, fără ca nici măcar cele mai delicate ingrediente să se rotească ca pe frigările de tip beţişor. După ce s-au prăjit perfect, frigăruile alunecă cu uşurinţă pe farfurie.

Frigările pieptene au lungimea de 30 cm şi se vând în seturi de câte două bucăţi. Un pieptene are dimensiunea corespunzătoare unei porţii individuale. Mânerul de care dispune uşurează manipularea lor în timpul marinării. Sunt reutilizabile şi pot fi curăţate în maşina de spălat vase. Pot fi achiziţionate de pe siteul fusionbrands.com.

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress