Saltea gonflabilă transportabilă în interiorul propriei pompe de aer

Saltea gonflabila Pakmat Airbed

Este sezonul excursiilor, iar una din elementele importante când campăm undeva şi mai ales dacă dormim în cort, este salteaua. La noi sunt populare saltelele de izopren, însă acestea având grosime fixă, au două dezavantaje: la utilizare sunt prea subţiri pentru a asigura un confort ridicat, iar la transport sunt… prea groase, ocupând un volum prea mare. În rândurile de faţă prezint o saltea gonflabilă care, printr-un design inteligent, elimină aproape în totalitate neajunsurile specifice acestora.

Saltelele gonflabile sunt superioare celor din izopren din punct de vedere al confortului. Sunt foarte compacte la transport, asigură o distanţă mult mai mare faţă de sol, anulează în totalitate asperităţile suprafeţei de sub ea, asigură o excelentă izolare termică şi un confort apropiat de cel de acasă. Sunt însă şi câteva dezavantaje, cum ar fi: umflare obositoare dacă se face oral, ceva mai uşoară dacă avem o pompă dar aceasta reprezintă un obiect în plus la transport. Dacă pompa este manuală, cu cât este mai mică cu atât umflarea durează mai mult. Dacă este electrică, are o greutate mai mare şi o autonomie limitată la câteva cicluri de funcţionare. Nu în ultimul rând salteaua gonflabilă trebuie protejată în timpul transportului de înţepături ale crengilor sau alte acţiuni mecanice care i-ar putea dăuna.

Salteaua gonflabilă Pakmat® Airbed elimină neajunsurile de mai sus printr-o soluţie foarte simplă: pompa de aer pentru umflarea saltelei are şi rolul de cutie de depozitare în timpul transportului. Salteaua împăturită încape perfect în interiorul cilindrului pompei, fiind excelent protejată de eventuale deteriorări şi totodată este un ansamblu compact, uşor de transportat. Avem astfel o pompă manuală de mare capacitate, capabilă să umfle salteaua în mai puţin de un minut, fără însă a ocupa loc suplimentar în bagaje. Toate elementele componente de montează/demontează extrem de simplu şi rapid, datorită îmbinărilor bine gândite. Este perfectă atât pentru camping, cât şi în situaţii de urgenţă, după calamităţi naturale.

Materialele folosite la fabricarea Pakmat Airbed sunt lipsite de efecte negative asupra sănătăţii, fiind eliminate total din compoziţia lor policlorura de vinil (PVC-ul) şi ftalaţii. Dimensiunile saltelei umflate sunt: 198 cm lungime, 66 cm lăţime şi 12 cm grosime, asigurând un confort excelent pentru o persoană. Poate susţine o greutate de maxim 136 kg. Greutatea proprie cu tot cu pompa de aer este de 2 kg.

Pentru mai multe informaţii vizitaţi siteul producătorului, aerobed.com. Poate fi cumpărată de pe amazon.co.uk.

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress