Boxele iHome iP76, sunet şi lumină

Boxe iHome iP76

Sunetul şi imaginea au făcut dintotdeauna casă bună împreună. La fel se întâmplă şi în cazul ultimei creaţii a celor de la iHome, un important producător de sisteme audio accesorii pentru iPod şi iPhone. iP76 este o boxă stereo cilindrică verticală care include şi o orgă de lumini LED multicolor cu o mulţime de efecte luminoase, în funcţie de ritmul muzicii. Pe partea audio boxa de aproximativ un metru înălţime este dotată cu patru difuzoare cu tehnologie Reson8® şi ultima versiune de conexiune Bluetooth.

iHome iP76 poate prelua fluxul muzical fără contact, prin conexiunea Bluetooth sau prin conectarea directă a unui iPhone sau iPod, caz în care se comportă ca un docking station, asigurând încărcarea aparatului. De asemenea poate trimite, printr-o conexiune video component, conţinut video de pe iPhone/iPod spre un televizor şi poate rula conţinut de pe orice alt dispozitiv sau mp3 player prin intrarea „line-in” stereo de 3,5 mm. Prin folosirea unei aplicaţii gratuite descărcabile de pe Apple App Store, iP76 poate deveni cea mai colorată alarmă deşteptătoare. Cele 7 culori de bază şi 5 efecte luminoase pot fi combinate în funcţie de preferinţe, alegând culorile şi efectele speciale dorite, acoperindu-se o largă plajă de opţiuni cum ar fi: fade, impulsuri în ritmul muzicii, efecte de stroboscop etc.

iP76 va fi comercializat începând cu luna viitoare, la un preţ de aproximativ 200 USD. Mai multe detalii şi reprezentanţele europene le puteţi găsi pe siteul iHome. Fotografii ale produsului puteţi vedea pe iLounge.

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress