Jucărie teleghidată pentru câini

Jucarie teleghitata caine

Dacă ieri am vorbit despre importanţa mişcării şi pedometrul pentru câini, pentru monitorizarea activităţii fizice a acestora, azi vom prezenta ceva menit să-i ajute în atingerea nivelului ideal de exerciţiu fizic. Dispozitivul numit „Go-Go Dog Pal” seamănă în principiu cu o maşinuţă teleghidată, dar de la aspect până la caracteristicile tehnice totul ne arată faptul că este gândit special pentru prietenul nostru patruped, nu pentru noi sau pentru copii noştri. Deşi pe piaţă sunt nenumărate jucării pentru câini, aceasta este una dintre puţinele jucării interactive menite să le menţină condiţia fizică.

Carcasa exterioară are forme simple, rotunjite, gândite astfel încât să nu lase loc câinelui să-şi înfigă colţii în ea. Rulează pe patru roţi şi este acţionată de două motoare electrice de putere mare raportat la mărimea lui. Transmisia este 4×4, iar roţile dispun de un sistem de suspensii duble, pentru o aderenţă bună chiar dacă terenul are o suprafaţă mai puţin plană. Alimentarea este asigurată de un pachet de acumulatori Ni-Cd de 7,2 V şi 4.000 mAh. Viteza maximă este de 35 km/oră. Dimensiunile jucăriei sunt 320 x 274 x 190 mm, iar greutatea de 1,76 kg. Telecomanda digitală funcţionează pe frecvenţa de 2,4 GHz şi are o rază de acţiune mai mult decât suficientă pentru manevrarea dispozitivului.

Fireşte normal ar fi să ne jucăm cu câinele şi astfel să ne menţinem amândoi forma fizică, dar pot fi şi situaţii în care jucăria telecomandată este atât utilă cât şi distractivă. În primul rând poate fi o soluţie interesantă pentru persoanele cu dizabilităţi, cei ţintuiţi într-un scaun cu rotile sau cei prea bătrâni pentru a mai alerga împreună cu câinele. Oricare ar fi motivul apelării la această jucărie, important este rezultatul ei privind sănătatea şi buna dispoziţie a animalului. Se spune că un câine care se culcă obosit este un câine fericit.

Pentru mai multe detalii, galerie foto şi video vizitaţi siteul producătorului, www.gogodogpals.com

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress