Sterilizarea cu ultraviolete a periuţei de dinţi

Sterilizator cu ultraviolete pentru periuta de dinti

Recent am prezentat cutiuţa suport pentru aparatul de ras cu sterilizator antibacterial cu ultraviolete. Astăzi vorbim despre Violight VIO200, un dispozitiv similar, destinat periuţei de dinţi. Se ştie că acest obiect de igienă personală este recomandat a fi schimbat la câteva luni, din cauza acumulării de microorganisme potenţial dăunătoare sănătăţii. Cutiuţa sterilizator cu ultraviolete oferă o soluţie la această problemă, asigurând eliminarea aproape totală (99,9%) a germenilor, inclusiv a celor mai periculoşi, cum ar fi: H1N1, E.Coli, Staph, Salmonella.

Utilizarea dispozitivului este extrem de simplă: se introduce periuţa, se închide capacul, iar lampa cu ultraviolete se va aprinde automat pentru un interval de timp de 6 minute. Alimentarea este asigurată de două baterii AA (cunoscute la noi şi ca R6), iar dimensiunile sunt suficient de mici încât să poată face parte din trusa de igienă în călătorii. Aceasta este şi principala utilitate a sterilizatorului, pentru deplasări, în special în locuri cu calitatea apei îndoielnică. Pentru uz casnic există şi alte alternative prezentate pe siteul producătorului, aparate pentru un număr mai mare de periuţe de dinţi, care să acopere nevoile întregii familii.

Sterilizator cu ultraviolete pentru periuta de dinti

Poate fi cumpărat de pe amazon.com, dar înainte de o eventuală decizie aruncaţi o privire şi peste celelalte produse similare existente pe Amazon.

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress