Cuptor încorporabil dublu Belling

cuptor dublu Belling

Noul cuptor încorporabil BI90FMW lansat de producătorii britanici de electrocasnice Belling combină într-un singur aparat un cuptor electric şi unul cu microunde. Proiectat pentru a eficientiza la maxim utilizarea spaţiului, aparatul se compune dintr-un cuptor cu microunde de 20 de litri în partea superioară şi un încăpător cuptor electric ventilat (cu capacitatea de 69 de litri) în partea inferioară.

Cuptorul electric dispune de un ventilator pentru distribuirea uniformă a căldurii în interior, scurtând timpul de coacere cu până la 20%. Efectul ventilatorului este mai pronunţat când folosim mai multe rafturi în acelaşi timp. Puterea cuptorului electric este de 2 kw, la care se mai adaugă 1,85 kw pentru grill. Un temporizator ne permite să setăm pornirea şi oprirea cuptorului cum dorim. Interiorul este emailat, fiind uşor de curăţat. Partea de microunde are la bază una din cele mai populare cuptoare cu microunde ale producătorului, cu puterea de 1,2 kw pe partea de microunde şi 1 kw pe partea de grill. Ambele cuptoare sunt iluminate în interior şi au uşile din sticlă transparentă dublă, ceea ce înseamnă ca sticla exterioară se menţine rece. Sticla interioară poate fi uşor extrasă în caz de nevoie pentru curăţare. Clasa energetică a celor două cuptoare este A. Dimensiunile sunt de 885 mm înălţime, 595 mm lăţime şi 550 mm adâncime, greutatea fiind de 40 de kg. Sunt disponibile cu exteriorul de culoare neagră şi cu exterior de inox

Cuptor multifunctional dublu Belling

Mai multe informaţii găsiţi pe siteul producătorului, www.belling.co.uk. Electrocasnicele marca Belling încă nu sunt disponibile pe piaţa românească.

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress