2 în 1: tacâmuri occidentale şi beţişoare orientale

Tacamuri betisoare

Farmecul bucătăriei extrem orientale este dat, pe lângă mâncărurile specifice, de atmosfera specială şi de ritualurile tradiţionale asociate preparării şi consumului acestor delicatese culinare. Printre elementele care contribuie la această experienţă se regăsesc şi beţişoarele folosite pe post de tacâmuri. În cele ce urmează prezentăm o foarte inteligentă combinaţie multifuncţională între beţişoarele orientale şi tacâmurile autohtone.


Tacamuri betisoare

Ele sunt opera fraţilor Adrian şi Jeremy Wright, de la firma DesignWright şi au fost proiectate pentru producătorul spaniol de ustensile de bucătărie Lékué. Pot fi folosite atât ca furculiţă şi cuţit, cât şi, prin îmbinarea lor, ca beţişoare extrem de comod de utilizat şi pentru cei mai puţin îndemânatici, fiind o îmbinare perfectă a tradiţiilor orientale şi occidentale. Sunt fabricate dintr-un material plastic (nailon) foarte rezistent, aceasta având avantajul de a nu transmite căldura precum metalul. Mânerul este acoperit cu un strat de cauciuc împotriva alunecării. Se pot introduce în maşina de spălat vase. Sunt disponibile în trei culori, verde lime, roşu şi maro, putând fi achiziţionate de pe Amazon.

Dacă doriţi să treceţi la pasul următor, folosirea beţişoarelor tradiţionale, sau pur şi simplu să aflaţi mai multe despre ele, vă recomand un foarte bun articol despre beţişoare, cu comentarii la fel de interesante.

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress