Aspiratorul Dyson DC39

aspirator Dyson DC39

Dyson lansează în luna martie cel mai nou membru al liniei sale de aspiratoare, Dyson DC39. Este cel mai mare şi mai puternic aspirator al producătorului britanic şi este primul aspirator de format clasic care adoptă tehnologia devenită celebră pe alte modele, cea a întregului mecanism încorporat în sfera care asigură şi mobilitatea aparatului. Sfera este forma geometrică care are de departe cea mai mare mobilitate, iar încorporarea părţii mecanice a aspiratorului în interiorul ei asigură un centru de greutate foarte jos şi deci o mare stabilitate în timpul folosirii.


Sfera aspiratorului Dyson DC39

Ca şi celelalte modele de aspiratoare ale firmei, Dyson DC39 foloseşte tehnologia de filtrare multiciclonică. Această tehnologie şi-a dovedit eficienţa de-a lungul anilor, iar lipsa unui sac de praf care să trebuiască curăţat şi/sau înlocuit periodic scade costurile de exploatare ale aparatului şi contribuie la comoditatea utilizării lui.

Este disponibil în două versiuni:

  • Dyson DC39 Multi Floor – de culoare portocalie, livrat cu un cap de aspirare care se adaptează automat la natura suprafeţei aspirate, oferind performanţe maxime atât pe podele plane cât şi pe covoare şi mochete;

Dyson DC39 Multi Floor

  • Dyson DC39 Animal – de culoare mov, se livrează în plus faţă de modelul anterior cu cap de aspirare motorizat, deosebit de performant când vine vorba despre înlăturarea părului animalelor de companie dintre fibrele covoarelor.

Dyson DC39 Animal

Fireşte indiferent care culoare o alegeţi, puteţi comanda separat capul de aspirare dorit, oferta fiind destul de diversificată şi acoperind şi alte nevoi în afara celor menţionate anterior.

În România aspiratoarele Dyson pot fi cumpărate de la eMag. Sunt ceva mai scumpe, dar preţul reflectă atât calitatea cât şi elementele inovative încorporate în aceste aspiratoare.

Sursa

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Un comentariu to “Aspiratorul Dyson DC39”

  1. […] copiate sunt Dyson DC39 şi DC37, lansate pe piaţă în urmă cu peste doi ani. Una dintre caracteristicile inedite ale […]

Răspunde

Powered by WordPress