Espressorul DeLonghi Nespresso Lattissima Plus

DeLonghi Nespresso Lattissima+

DeLonghi a prezentat luna aceasta noul espressor Nespresso Lattissima Plus, o continuare a seriei de mare succes lansată acum câţiva ani, Nespresso Lattissima. Pentru a crea un cappuccino, latte macchiato, espresso, cafea lungă sau chiar lapte cald perfect, aparatul memorează prin intermediul butoanelor cu funcţie programabilă preferinţele personale privind compoziţia fiecărei băuturi în parte. De asemenea este dotat cu un rezervor special de lapte cu capacitatea de 0,35 litri, pentru prepararea băuturilor de genul cappuccino, latte macchiato, acesta fiind detaşabil pentru a putea fi păstrat în frigider când nu este folosit.

Sistemul de încălzire Thermoblock şi cele două pompe de înaltă presiune de 19 bari (una pentru cafea şi una pentru lapte) permit prepararea primei cafele în numai 40 de secunde de la pornirea aparatului, după care poate prepara cafea după cafea, continuu. Capacitatea rezervorului de apă detaşabil este de 0,9 litri, iar a rezervorului pentru capsule uzate este de 10 bucăţi, capsulele fiind ejectate automat după folosire. Cablul de alimentare are sub aparat un locaş pentru stocare care permite derularea acestuia la lungimea necesară. Înălţimea ajustabilă a suportului de pahar permite folosirea atât a paharelor pentru cappuccino cât şi a ceşcuţelor pentru expresso.

Întreţinerea espressorului este la fel de simplă ca şi folosirea lui. Resturile de lapte sunt înlăturate de un jet de aburi, iar la sfârşitul zilei părţile detaşabile pot fi spălate în maşina de spălat vase. Sistemul electronic de decalcifiere semnalizează când aparatul trebuie curăţat, ceea ce contribuie la prelungirea duratei de viaţă. Consumul în momentele de vârf nu depăşeşte 1300 de waţi, iar sistemul de economisire a energiei poate opri aparatul după un timp de 9 minute, 30 de minute sau 8 ore (opţiune practică pentru birouri).

Espressorul Nespresso Lattissima Plus are dimensiunile de aproximativ 17x25x32 cm, cântăreşte numai 4,5 kg şi este disponibil în culorile roşu, alb, argintiu şi albastru. Suprafaţa ocupată pe birou este similară cu ceea a unei coli de hârtie A4.

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress