Indesit MyTime, maşina de spălat rufe rapidă

Masina de spalat rufe rapida, cu programe scurte

Durata programelor maşinii de spălat rufe variază în funcţie de mai mulţi factori, putând ajunge chiar şi la 2,5 ore pentru un ciclu de spălare. De regulă nu este o problemă, maşina de spălat automată ştie ce are de făcut iar noi ne putem vedea de treabă în acest timp. Când însă ne grăbim, situaţia se schimbă.

Unele maşini de spălat rufe, nu toate dar destul de multe, au un program rapid sau program scurt pentru ocazii în care minutele contează. Altele oferă chiar şi mai mult de atât.

Maşinile de spălat din gama Indesit MyTime ies în evidenţă din acest punct de vedere, oferind nu mai puţin de 6 programe de spălare rapidă, pentru uz cotidian. În funcţie de materialul hainelor spălate, aceste programe au durata cuprinsă între 20 şi 59 de minute.

Un senzor de greutate cântăreşte cantitatea de rufe puse la spălat şi în funcţie de ea ajustează cantitatea de apă utilizată. Tehnologia este numită Water Balance Plus. Mai puţină apă folosită înseamnă mai puţină energie şi mai puţin timp consumate pentru încălzirea apei. De aici rezultă economii suplimentare de peste 70% la apă, 50% electricitate şi 35% timp.

Maşinile de spălat Indesit MyTime au capacităţi de 6, 7 şi 8 kg, toate cu încărcare frontală. Cantitatea de rufe la o spălare poate varia în limite largi, mai precis începând de la 1 kilogram până la capacitatea maximă a maşinii.

Viteza de centrifugare este reglabilă între 400 şi 1400 de rotaţii pe minut. 400 de rotaţii înseamnă stoarcere blândă pentru ţesături sensibile, în timp la 1400 de rotaţii hainele vor fi doar puţin umede.

Ca şi eficienţă energetică, maşinile de spălat rufe Indesit MyTime se încadrează la clasa A+++ -10%. Asta înseamnă economii de 30% comparativ cu o maşină de spălat din clasa A+. Aparate mai slabe decât A+ nu mai există pe piaţă, deci nu ar mai avea sens comparaţia cu ele.

Deocamdată această gamă de maşini de spălat nu este disponibilă în magazinele româneşti de electrocasnice, dar presupun că vor ajunge în curând şi pe piaţa noastră.

Pentru mai multe informaţii, consultaţi şi ghidul privind alegerea maşinii de spălat rufe.

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress