Baterie de chiuvetă multifuncţională 3 în 1

Baterie multifrunctionala pentru chiuveta bucatarie

InSinkErator este o companie britanică, cunoscută în primul rând pentru dispozitivele de eliminare prin canalizare a resturilor alimentare. În afară de acestea, mai produce o serie de accesorii sanitare pentru bucătărie, ca de exemplu dispozitive distribuitoare de apă rece (răcită) sau de apă caldă ori fierbinte. Ultima noutate din gama lor de produse, bateria de chiuvetă InSinkErator 3N1 oferă toate cele trei opţiuni într-un singur dispozitiv electrocasnic: apă rece, apă caldă şi apă fierbinte de până la 98 de grade Celsius.

Faptul că putem avea oricând la îndemână apă fierbinte la 98°C ne va scuti de timpul şi energia irosite aşteptând încălzirea apei de exemplu într-o cană electrică. Dacă vrem să preparăm un ceai sau o ciocolată fierbinte, o putem face pe loc. Vrem să fierbem câteva ouă? Vom termina mult mai repede dacă de la început apa are 98 de grade, deci este aproape de punctul de fierbere. Putem oricând încălzi ustensilele de bucătărie pentru tăiat tortul sau întins untul pe pâine.

Bateria de chiuvetă 3N1 economiseşte până la 20% din energia utilizată de o cană electrică şi livrează apa fierbinte instantaneu. Nu ocupă spaţiu pe suprafaţa de lucru. În plus apa aparatul dispune şi de un filtru care asigură puritatea apei. Debitul maxim se poate ridica la 100 de pahare de apă fierbinte pe oră, ceea ce acoperă fără probleme şi perioadele mai aglomerate, cu mulţi oaspeţi.

Bateria de bucătărie InSinkErator 3N1 are un design elegant, contemporan, de inspiraţie italiană. Este fabricat din alamă de cea mai bună calitate. Se poate monta pe blatul de bucătărie sau pe orice alte suprafeţe solide. Montajul este simplu. Bateria de chiuvetă beneficiază de o perioadă de garanţie de 5 ani, iar aparatul propriu-zis de 2 ani.

InSinkErator 3N1 este disponibil în 5 variante coloristice:

  • alb
  • cromat
  • inox mat
  • portocaliu
  • piatră naturală

Preţul este unul accesibil, conform spuselor producătorului: 1150 euro (850 lire la data publicării articolului). Probabil în Marea Britanie acesta poate fi considerat un preţ accesibil pentru o baterie de bucătărie. În România cu siguranţă nu pentru prea mulţi.

Pentru mai multe informaţii sau comenzi, dacă vă număraţi printre fericiţii pentru care preţul este unul accesibil, vizitaţi insinkerator.co.uk

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress