Maşinile de spălat rufe silenţioase Whirlpool Supreme Care

Maşinile de spălat rufe silenţioase Whirlpool Supreme Care

Cele mai silenţioase maşini de spălat rufe şi uscătoare de rufe din oferta Whirlpool au fost lansate şi în magazinele româneşti de electrocasnice, fiind disponibile la eMag. Prin adoptarea unor tehnologii de avangardă, nivelul zgomotului maşinilor de spălat rufe cu încărcare frontală din gama Supreme Care este suficient de redusă încât să nu deranjeze pe cineva din somn nici în cele mai zgomotoase faze ale sale, respectiv stoarcerea la turaţia de 1400 rotaţii/minut.

Cu un design clasic dar modern în acelaşi timp, acestea sunt unele dintre cele mai silenţioase maşini de spălat de pe piaţă. Nivelul de zgomot este de numai 67 dB(A), ceea ce este echivalent de exemplu cu nivelul sunetului motorului unui autoturism când stăm în habitaclu. Sau cu nivelul de zgomot al aparatului de climatizare. Este un nivel foarte redus, care nu ne va deranja în timpul zilei şi care ne permite chiar şi să executăm un ciclu de spălare pe timpul nopţii, în timp ce dormim.

Principalul responsabil pentru nivelul scăzut de zgomot este noul motor electric ZEN, cuplat direct la tamburul maşinii de spălat. Este celebra dar deloc noua tehnologie „Direct Drive”, pe care maşinile de spălat rufe de la LG o folosesc cu succes de mai bine de 10 ani. Prin eliminarea angrenajului de transmisie a mişcării de la motor la tambur, se elimină şi principala sursă de zgomot şi vibraţii a maşinii de spălat. Practic motorul şi tamburul formează un corp comun, fiind imposibil să trepideze unul faţă de celălalt.

Maşinile de spălat rufe Whirlpool Supreme Care fac parte din clasa de eficienţă energetică A+++ (-50%). Dar eficienţa se manifestă şi pe alte planuri, dincolo de consumul de curent. De exemplu precizia dozatorului de detergent poate aduce economii de până la 12 litri de detergent pe an dacă spălăm frecvent cantităţi mici de rufe.

Tehnologia PrecisionClean contribuie şi ea la eficacitatea maşinii de spălat, aceasta constând în jeturi puternice de apă cu detergent îndreptate spre rufe, pentru o creştere a puterii de curăţare.

La finalul ciclului de spălare, tehnologia FreshCare continuă o mişcare de agitare blândă a hainelor până la scoaterea lor, pentru a le menţine mai mult timp prospeţimea.

Nu în ultimul rând maşinile de spălat rufe Whirlpool Supreme Care şi uscătoarele de rufe din gamă dispun de tehnologia 6th Sense Live. Aceasta permite comunicarea dintre ele ?i controlul lor de la distanţă, prin internet, cu ajutorul unei aplicaţii de pe telefonul mobil sau de pe tabletă.

La ora actuală gama Whirlpool Supreme Care cuprinde următoarele modele:

  • maşina de spălat FSCR 80424, capacitate 8 kg, dimensiuni 595 x 850 x 610 mm
  • maşina de spălat FSCR 80433, 8 kg, 595 x 850 x 610 mm
  • maşina de spălat FSCR 90410, 9 kg, 595 x 850 x 610 mm
  • maşina de spălat FSCR 90430, 9 kg, 595 x 850 x 640 mm
  • uscătorul de rufe prin condensare HSCX 90310, capacitate 9 kg, dimensiuni 596 x 845 x 659 mm
  • uscătorul de rufe prin condensare HSCX 10443, 10 kg, 596 x 845 x 659 mm

Pentru mai multe informaţii privind alegerea celei mai bune maşini de spălat raportat la nevoile personale, citiţi ghidul de cumpărare a maşinii de spălat rufe.

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress