Noile maşini de spălat Miele, conectate la Internet

Masina de spalat rufe Miele conectata la Internet

În cadrul târgului de electronice şi electrocasnice IFA de la Berlin, compania germană Miele a prezentat maşina de spălat rufe WMH 721 WPS EditionConn@ct. Aceasta este, după cum îi sugerează şi numele, o maşină de spălat conectată la internet. De câte ori rezerva de detergent se aproprie de final, ea va înştiinţa utilizatorul printr-un mesaj trimis spre telefon sau tabletă, oferindu-i totodată posibilitatea de a comanda simplu şi rapid detergent nou.

Maşina de spălat dispune de un dozator automat de detergent. Este un dozator cu două trepte, folosind detergenţi cu formule speciale, complementare, UltraPhase 1 şi 2.

UltraPhase 1 curăţă petele de grăsime şi cele lăsate de proteine, în timp ce UltraPhase 2 înlătură petele dificile, asigurându-se totodată că rufele albe vor ieşi impecabil de albe. În plus, conform studiilor, dozatorul automat poate economisi până la 30% din cantitatea de detergent folosită.

Maşina de spălat rufe Miele WMH 721 WPS EditionConn@ct se conectează wireless la routerul locuinţei printr-un modul wi-fi standard. Tot ce avem nevoie este să instalăm pe smartphone sau pe tabletă aplicaţia Miele EditionConn@ct, disponibilă gratuit pentru Apple iOS şi Android. Prin această aplicaţie vom fi înştiinţaţi (push notification) ori de câte ori senzorii maşinii de spălat detectează o scădere a nivelului de detergent disponibil. Putem comanda detergent nou direct din aplicaţie, în mai puţin de un minut, cu numai trei clicuri.

masina-spalat-miele-internet

Miele se pregăteşte să lanseze pe piaţă şi o gamă de maşini de spălat vase utilizând aceeaşi tehnologie. Vor fi primele maşini de spălat vase conectate la internet, care ne vor anunţa din timp când trebuie să comandăm tablete de detergent, sare sau agent de clătire. Compania răspunde astfel trendului observat în rândul consumatorilor, tot mai mulţi dintre aceştia cumpărând online consumabilele necesare.

Maşina de spălat rufe EditionConn@ct va fi lansată pe piaţă la începutul lui 2016, în cadrul unui proiect pilot implicând pentru început un număr de 2000 de exemplare. După care, începând din aprilie 2016, vor fi lansate şi maşinile de spălat vase din seria EditionConn@ct.

În ultimii ani electrocasnicele Miele au o prezenţă foarte bună şi pe piaţa românească, prin urmare nu cred că vom avea de aşteptat prea mult până să ajungă şi la noi ultimele noutăţi.

Sursa: comunicat de presă

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress