Fii cool cu ventilatoarele de vară Stadler Form

Ventilator de birou Stadler Form

E vară şi e cald! În timp ce mulţi îşi doresc o iarnă cât mai îndepărtată şi visează la o seară plăcută de vară, alţii petrec zilele toride în condiţii inconfortabile. Cu toţii ştim ce metode putem adopta pentru a scăpa câteva momente de zilele sufocante de vară şi pentru a ne bucura de soare – câteva ore petrecute la piscină sau pe malul unui lac, ar putea fi o opţiune. Dar, ce ne facem dacă suntem nevoiţi să ne petrecem după-amiezile călduroase în birou sau acasă? Vă trebui să găsim o altă soluţie. Poate un ventilator?

În căutarea unui ventilator de vară potrivit

Cu toate ca există o gamă variată de ventilatoare, acestea nu au un aspect tocmai plăcut şi sunt destul de zgomotoase…

Teama de a avea un produs inestetic realizat din plastic sau din deşeuri metalice, ori instabil datorită greutăţii prea mici sau a suprafeţei de sprijin insuficiente, duce la reticenţa de a achiziţiona un ventilator atât de util pe timp de vară.

Stadler Form a rezolvat această problemă – a îmbinat funcţiile, calitatea şi designul într-un singur produs!

Ventilatoarele Stadler Form sunt realizate de designeri elveţieni renumiţi, având ca rezultat opere de artă ce creează o briză cool, foarte plăcută pe caniculă!

Fie că sunt de birou, de podea sau cu picior, toate ventilatoarele Stadler Form au un prenume – Charly Little, Charly Floor, Charly Stand, Otto.

Otto a fost primul ventilator conceput de designerul elveţian Carlo Borer, care a îmbinat lemnul de bambus cu oţel de înaltă calitate, rezultând un produs high-end.

În schimb, ventilatoarele Charly sunt concepute exclusiv din metal de designerul elveţian Matti Walker, care a îmbinat stilul retro cu cel modern.

Toate acestea îmbinate cu funcţionarea silenţioasa fac ventilatoarele Stadler Form să fie de nepreţuit!

Mai multe detalii sau comenzi pe stadlerform.ro

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress