CuiZen Pizza Box, mini-cuptor în formă de cutie de pizza

mic cuptor electric de pizza in forma de cutie de pizza

Am văzut multe cuptoare de pizza, pe gaz, electrice sau pe lemne, dar nici unul nu mi-a atras atât de mult atenţia ca acesta. Deşi culmea, designul este unul cât de poate de banal: seamănă cu o cutie de livrat pizza la domiciliu. Poate tocmai de asta pare atât de frumos. Simplitatea adesea aduce cu sine o eleganţă aparte, iar acest mic cuptor de pizza nu face excepţie.

Cuptorul Cuizen Pizza Box este micuţ şi uşor (are dimensiunile de 42,5 x 34 x 12 cm şi cântăreşte numai 3,5 kg), putându-l aduce chiar în mijlocul petrecerii. Datorită aspectului atrăgător, îşi poate găsi cu uşurinţă locul în centrul mesei în jurul căruia se adună invitaţii. Putem astfel servi o pizza cu adevărat proaspătă, preparată chiar la faţa locului.

Cuptorul dispune de două rezistenţe electrice semicirculare de câte 1200 waţi, una în partea superioară, în capac, iar cealaltă în partea inferioară, sub farfurie. Farfuria la rândul ei este rotativă. Încălzirea concomitentă pe ambele feţe plus mişcarea de rotaţie a tăvii cu pizza contribuie la obţinerea unui rezultat perfect de fiecare dată.

Din dotările cuptorului electric pentru pizza mai fac parte un termostat reglabil, pentru temperaturi de până la 274 grade Celsius şi un temporizator de până la 30 de minute. Funcţie de menţinere la cald poate păstra pizza caldă pentru încă o vreme după ce este gata.

Întreţinerea constă doar în ştergerea tăvii rotative cu o cârpă umedă. Tava are suprafaţa antiaderentă, ceea ce face curăţarea uşoară.

Cuizen Pizza Box este disponibil pe Amazon.com şi multe alte siteuri la un preţ în jurul a 50-60$, dar numai în SUA. Comentariile de pe Amazon arată aprecierea utilizatorilor, acest mic cuptor de pizza nu numai că arată bine dar şi funcţionează bine.

La ora actuală nu există şi o versiune europeană. Diferenţa dintre ele ar fi tensiunea de alimentare, care în America este de 110 volţi, în timp ce la noi este de 220 volţi.

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress