Aer purificat şi umidificat doar cu Stadler Form Robert

Aer purificat ÅŸi umidificat doar cu Stadler Form Robert

Umidificator purificator aer Stadler Form Robert

Robert este un purificator ÅŸi umidificator de aer produs de compania elveÅ£iană Stadler Form ÅŸi a obÅ£inut Premiul de Design iF 2014, cunoscut ÅŸi sub numele de „Oscar pentru design”.

Robert este echipat cu discuri rotative, poziţionate în interiorul unităţii, cu ajutorul cărora filtrează eficient particulele din aer.

Robert curăţă aerul în timp ce îl umidifică, fiind ideal pentru persoanele care suferă de alergii, folosind un proces în două etape prin care se produce aer umidificat sănătos. Aerul care este aspirat de umidificator, este trecut printr-o serie de discuri rapide care atrag particulele mici şi medii din aer, urmat, apoi de o baie de apă. Ulterior, discurile descompun apa curată în picături mici, care sunt eliberate în încăpere sub formă de abur invizibil purificat.

Purificatorul şi umidificatorul Robert nu necesită o curăţare săptămânală şi nici nu este necesară dezasamblarea aparatului, pur şi simplu se porneşte funcţia de auto-curăţare.

Robert se poate utiliza pe tot parcursul anului, datorită higrostatului încorporat, care ajută la setarea umidităţii corecte şi aparatul va funcţiona tot timpul astfel încât să menţină acest nivel de umiditate. Nivelul umidităţii este afişat cu ajutorul afişajului LED poziţionat intuitiv pe partea superioara al aparatului, ceea ce conferă o uşurinţă mare în utilizare.

Stadler Form Robert are un consum redus de energie, ̨ntre 7 Р30 W.

Robert poate fi activat cu o mişcare elegantă a mâinii şi poate fi operat cu o atingere uşoară a butoanelor.

Este dotat cu un dispozitiv special pentru uleiuri aromate, oferind posibilitatea de parfumare a aerului din încăpere.

Robert are capacitatea de umidificare de până la 13,2 litri pe zi şi este potrivit pentru încăperi de dimensiuni mari.

Produsele Stadler Form sunt disponibile pe site-ul www.stadlerform.ro

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress