Combinele frigorifice LG cu „uşă în uşă”

Combine frigorifice LG cu usa dubla door-in-door

Răspunzând cererii publicului, LG a lansat mai multe modele de combine frigorifice de tip french door şi side by side dotate cu o soluţie de acces inovatoare, uşă în uşă. Sau uşa cu dublu strat. Aceasta permite accesarea facilă a alimentelor stocate pe rafturile de pe uşa frigiderului fără a deschide întregul frigider, ceea ce ajută la păstrarea constantă a temperaturii interioare şi implicit scăderea consumului de energie.

Primul concept de combină frigorifică cu uşă în uşă (door-in-door) a fost prezentat în faţa publicului în 2010. Astăzi LG comercializează trei modele de combine frigorifice premium de tip french door (disponibile doar pe piaţa americană) şi una de tip side by side (disponibilă şi pe pieţele europene):

  • French Door LG LMX30995ST – 850 litri
  • French Door LG LFX32945 – 906 litri
  • French Door LG LFX32945 – 821 litri
  • Side by Side LG LSC22991 – 612 litri

Uşa secundară a frigiderului se deschide prin apăsarea uşoară a unui buton integrat în mânerul uşii principale. Dacă tragem de mâner fără a apăsa butonul, se deschide uşa principală cu totul, având acces la interiorul frigiderului. Alimentele şi băuturile stocate pe uşa interioară pot fi accesate de pe ambele părţi ale uşii.

Toate modelele din gamă sunt echipate cu compresoare liniare cu inverter (brevetate de LG), care oferă performanţe de vârf la capitolul economie de energie, nivel redus al zgomotului şi o fiabilitate excepţională. Acestea sunt compresoare cu piston cu frecare internă redusă, un control mai precis al răcirii şi deci un consum energetic mai scăzut. Compresoarele liniare cu inverter de la LG beneficiază de un termen de garanţie de 10 ani.

Alte dotări:

  • rafturi reglabile
  • răcire no-frost multijet adaptiv
  • sistem de diagnoză inteligent
  • filtru de aer
  • dozator de apă şi gheaţă

Ideea unei uşi secundare prin care se pot accesa numai alimentele stocate pe uşa principală a frigiderului este una deosebit de practică şi de economică în acelaşi timp. Deocamdată o găsim numai în dotarea unor modele de vârf, nici ele prezente pe piaţa românească de electrocasnice. Însă este de aşteptat ca în următorii ani soluţia să fie aplicată unui număr mai mare de modele de combine frigorifice. Până atunci pentru noi va rămâne, din păcate, doar o idee bună.

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress