Gorenje a lansat colecţia de electrocasnice Simplicity

Electrocasnice Gorenje Simplicity

Producătorul sloven de electrocasnice Gorenje a lansat cea de-a doua generaţie a gamei sale de aparate de uz casnic Simplicity. După cum o sugerează şi denumirea, este vorba despre o gamă de electrocasnice uşor de utilizat, panoul de control reducându-se la un singur element. Gama include aparate ca: plite şi cuptoare încorporabile, hote de bucătărie, combine frigorifice, maşini de spălat vase încorporabile, maşini de spălat rufe, uscătoare de rufe şi cuptoare cu microunde, toate dotate cu o serie de senzori inteligenţi.

Ideea colecţiei Simplicity este de a crea o gamă de electrocasnice inteligente, dar în acelaşi timp simplu de utilizat. Producătorul susţine că Simplicity este una dintre cele mai inteligente game de electrocasnice de pe piaţă, dar totodată şi uşor de folosit de către consumatorul final. Pentru a realiza acest lucru, Gorenje a utilizat o tehnologie numită Adapt Tech. Aceasta constă în memorarea tiparelor de utilizare a aparatelor şi adaptarea constantă la acestea.

Adapt Tech este o funcţie care se manifestă în mod diferit în fiecare aparat electrocasnic. De exemplu în cazul cuptorului, Adapt Tech memorează cele mai frecvent utilizate programe, în timp ce în cazul combinei frigorifice, monitorizează la ce ore uşa frigiderului este deschisă mai frecvent şi reduce anticipat temperatura interioară pentru a asigura o funcţionare cât mai constantă.

Prin eforturile sale Gorenje încearcă crearea unor electrocasnice inteligente, dar care să nu sperie prin complexitatea lor utilizatorul de rând. Intenţia este mai mult decât binevenită, aparatele electrocasnice inteligente aducând avantaje practice şi economice utilizatorilor, dar adesea speriindu-i prin aparenta complexitate a panoului de comandă şi control.

Electrocasnicele din gama Gorenje Simplicity sunt disponibile atât în versiuni de culoare albă, cât şi neagră, pentru a se integra în orice bucătărie modernă. Puteţi vedea pe siteul Gorenje o galerie foto de prezentare.

Gama completă de electrocasnice Gorenje Simplicity este disponibilă pe siteul Gorenje România. Unele aparate se pot cumpăra şi de la magazinul eMag.

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress