Dezumidificatorul Stadler Form Albert – înaltă tehnologie şi design exclusivist

Dezumidificatorul Stadler Form Albert

Dezumidificatorul Albert de la Stadler Form a fost proiectat în Elveţia de specialiştii Stadler Form, acordând atenţie maximă fiecărui detaliu, Albert oferă performanţe de înaltă clasă şi caracteristici inovatoare într-un pachet elegant şi modern, astfel încât să se potrivească în orice încăpere.

Umiditatea este şi va fi întotdeauna o problemă! Deteriorarea pereţilor şi a tapetului, apariţia condensului şi a mucegaiului, mirosurile neplăcute, toate acestea sunt efectele nedorite ale umidităţii.

Unul aspect la fel de important al faptului ca umiditatea este crescută, este acela că starea de sănătate a persoanelor care locuiesc sau lucrează în acea încăpere este afectată atât imediat sub aspectul disconfortului pe care îl simt în momentul în care se află în acea încăpere cât şi pe termen lung prin apariţia alergiilor, iritaţiilor, problemelor respiratorii, astmului precum şi a altor boli generate de existenţa în aer a unui număr impresionant de bacterii care se simt foarte bine şi se înmulţesc într-un ritm ameţitor în mediu umed.

Alegerea dezumidificatorului optim este foarte importantă. Un dezumidificator pe lângă faptul că trebuie să elimine eficient umiditatea din aer, generează zgomot, consum electric, operaţiuni de întreţinere, ocupă spaţiu şi influenţează designul încăperii acolo unde acest aspect este important.

Combinând tehnologia avansată cu un design realizat special de către designeri talentaţi, dezumidificatorul de aer Albert Stadler Form se remarcă prin simplitate în utilizare şi rezultate remarcabile.

Mai jos sunt prezentate caracteristicile dezumidificatorului Albert Stadler Form.

Higrostat Digital complet programabil

Dezumidificatorul Albert va da posibilitatea de setare de umidităţii, permiţându-vă un control complet. Singurul lucru care trebuie făcut este să se specifice umiditatea exactă care se doreşte şi mai departe dezumidificatorul face totul automat, trecând ori de câte ori este nevoie din funcţia „on” în „off ” şi invers astfel încât sa se menţină nivelul de umiditate perfect.

Timer „Two Way” complet programabil 24h

Stadler Form Albert datorită timerului unic Two Way vă permite să setaţi atât „on” cât şi „off” reglajele dezumidificatorului. Acest lucru înseamnă că puteţi regla dezumidificatorul atunci când doriţi să se oprească şi acelaşi timp când să pornească automat din nou, la un moment pre-stabilit. În plus, aceste termene nu sunt limitate ca la cele mai multe dezumidificatoare la 2, 4 sau 8 ore, cu Albert puteţi alege ora exactă din zi la care doriţi ca el să pornească şi să se oprească.

Funcţionare silenţioasă

Primul lucru care te impresionează atunci când porneşti dezumidificatorul Stadler Form Albert este nivelul de zgomot extrem de redus. Acest dezumidificator are nivel de zgomot cuprins între 33-44 dB(A).

Modul auto şi posibilitatea de drenaj permanent

Modulul auto face posibilă oprirea automată a unităţii în momentul în care rezervorul este plin, reducând, astfel consumul de energie. Alternativ, puteţi ataşa „furtunul de drenaj continuu” (care este în dotarea standard) la dezumidificator şi celălalt capăt al furtunului îl legaţi la un sistem de scurgere, astfel încât să nu mai existe problema golirii rezervorului de apă.

Modul swing

Modulul swing asigură o răspândire optimă a aerului în încăpere, mărind eficienţa acestui dezumidificator Albert în spaţiile mai mari.

Mod de noapte

Albert are funcţia „Night Mode”, care face posibilă estomparea LED-urilor în momentul funcţionării aparatului pe timp de noapte şi comută ventilatorul pe cea mai silenţioasă setare, ceea ce îţi asigură un somn liniştit.

Eficienţă energetică

Dezumidificatorul Albert a fost certificat cu Energy Star AAA.

Un obiect de design

Dezumidificatorul Stadler Form Albert a obţinut premiul Red Dot Design Award 2013, pentru design de înaltă calitate.

Produsele Stadler Form sunt disponibile pe site-ul www.stadlerform.ro cât şi partenerii autorizaţi.

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress