Hota Falmec Aria cu tehnologie NRS – zgomot redus cu până la -82%

Hote de bucatarie silentioase cu tehnologie NRS

Hota fiind un echipament de bază în bucătărie, cu toţii ne dorim ca aceasta să se potrivească perfect stilului nostru de viaţă, dar mai ales să genereze un nivel de zgomot cât mai scăzut. Acum, acest lucru este posibil!

Compania italiană Falmec – Just cookerhoods, având la bază o experienţă de peste 30 de ani în a produce doar hote de bucătărie, a dezvoltat tehnologia de reducere a zgomotului, numită tehnologia NRS (Noise Reduction System), patentată Falmec.

Aceasta tehnologie inovatoare, realizată în colaborare cu laboratoare specializate în domeniul aerodinamicii, are la bază un studiu aprofundat al dinamicii fluxului de aer din compartimentul motorului, ceea ce a dus la optimizarea debitului şi eliminarea principalelor surse ale turbulenţelor acustice generate de frecarea aerului. Acest lucru este posibil cu ajutorul materialelor fonoabsorbante, care sunt folosite atât în interiorul hotei, cât şi pentru izolarea motorului şi a accesoriilor acesteia. Rezultatul este uimitor – zgomotul este redus cu până la -82%.

Hota de bucătărie Falmec Aria NRS, atrage atenţia atât printr-o funcţionare extrem de silenţioasă, dar şi printr-un design rafinat şi elegant îmbinat cu o performanţă ridicată.

În comparaţie cu hotele de bucătărie standard, hota Falmec Aria NRS are un motor cu o putere de absorţie mai mare – 800 mc/h, iar nivel de zgomot perceput este redus cu până la 82%.

Acest lucru poate fi observat în tabelul de mai jos:

Hote de bucatarie silentioase cu tehnologie NRS tabel comparativ

„Percepţia” zgomotului urmează o scală logaritmică: fiecare scădere de 1 dB corespunde unei reduceri în percepţia nivelului de zgomot cu aproximativ 20%. Cu alte cuvinte, pentru fiecare scădere de 3 dB nivelul de zgomot perceput este înjumătăţit.

Hota de bucătărie Falmec Aria NRS impresionează prin calitatea finisajului şi a execuţiei. Hota este realizată din INOX AISI 304, având finisaj din sticlă tratată termic, care poate avea culoarea albă sau neagră, astfel încât se poate integra cu uşurinţă în orice bucătărie contemporană.

Pe lângă modelul Aria, Colecţia Falmec NRS cuprinde alte 5 modele de hote, disponibile în variante de perete, de insulă sau încorporabile: LUMINA, HORIZON, VELA, PLANE, GRUPPO INCASSO.

Toate hotele de bucătărie Falmec – peste 370 de versiuni – au la bază tehnologii inovatoare, performanţă ridicată şi design avangardist.

Hotele de bucătărie Falmec se găsesc pe site-ul www.intax.ro, la categoria Electrocasnice Premium cât şi prin partenerii autorizaţi Intax Trading.

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress