Elica Amelie, hota de perete oglindă

Hota de perete Elica Amelie

Grupul Elica, fondat în 1970, este astăzi unul din cei mai mari producători de hote de bucătărie, deţinând un important procent din piaţa europeană. Ele sunt comercializate atât sub marca proprie, cât şi sub cea a altor producători de electrocasnice. Hotele din colecţia Elica sunt disponibile într-o bogată varietate de forme, designul acestora găsindu-şi locul în cele mai moderne bucătării. Astăzi am ales să mă opresc asupra unui model mai deosebit nu prin formatul futurist, ci din contră, prin aspectul probabil cel mai clasic posibil, creaţia designerului Fabrizio Crisa.

Hota de perete Amelie, de la Elica, este caracterizată printr-o personalitate distinsă, o combinaţie dintre estetică şi simplitate. Designul său este inspirat de un obiect simbolic: oglinda. Materialele folosite, lemnul şi sticla-oglindă îi conferă versatilitate şi posibilitatea personalizării. Poate fi adaptată la orice interior, datorită cadrului personalizabil care permite vopsirea în orice culoare este necesar pentru a se asorta cu stilul bucătăriei noastre. Se livrează cu ramă albă, din lemn natural albit sau fără ramă. La comandă sunt disponibile rame de forme şi culori personalizate.

Panoul frontal oglindă al hotei de perete Amelie are, ca orice oglindă, capacitatea de a crea privitorului iluzia unui spaţiu extins. Asta spre deosebire de marea majoritate a hotelor de perete, care prin simpla lor prezenţă indisponibilizează un anume volum deasupra aparatului de gătit.

Hota de bucătărie Amelie este o hotă cu recirculare, cu un motor de înaltă eficienţă, două zone de aspiraţie şi un filtru de poliuteran uşor de utilizat şi de întreţinut. Are un panou frontal cu o deschidere largă şi închidere cu autoblocare, care simplifică înlocuirea filtrului. Iluminarea este asigurată de o bandă LED, producând un efect de lumină naturală.

Alte caracteristici tehnice ale hotei Amelie nu sunt încă disponibile, dar vor fi cunoscute în momentul lansării ei pe piaţă, după expoziţia EuroCucina 2014 de la Milano. În România hotele de bucătărie Elica le puteţi găsi la adresa www.elica.com.ro

Facebooktwitter
You can leave a response, or trackback from your own site.

Răspunde

Powered by WordPress